Εκδηλώσεις της Ένωσης Καταναλωτών Περιφέρειας Κρήτης

Η Ένωση Καταναλωτών Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Τ.Ε.Β.Α. (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων) της Περιφέρειας Κρήτης έχει αναλάβει την πραγματοποίηση δράσεων και ενημερωτικών ημερίδων επιμόρφωσης σε όλη τη Κρήτη.

Οι ημερίδες θα εστιάσουν στην παροχή Νομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών που άπτονται με την επίλυση γενικών και ειδικών θεμάτων που απασχολούν τους ωφελούμενους.

Με γνώμονα την εξάλειψη της φτώχειας, στις ίδιες ημερίδες, οι καταρτιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να γνωρίσουν διαδικασίες και τρόπους  για την ορθολογική διαχείριση του Οικογενειακού προϋπολογισμού. 

Ο ορθός  σχεδιασμός και ο έλεγχος των δαπανών, στοχεύει στην οικονομική αναδιοργάνωση και την επίτευξη αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης με περισσότερη σύνεση, σε περίοδο υγειονομικής και κοινωνικοοικονομικής αστάθειας.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης παρακολουθεί και συντονίζει το σύνολο των δράσεων του Προγράμματος του ΤΕΒΑ.

Η Ημερίδα για την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 29/12/2021, στον Άγιο Νικόλαο, στον κινηματοθέατρο ΡΕΞ, από ώρα 10:00΄ έως 12:30΄, την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν οι υποστηριζόμενοι από το Πρόγραμμα ΤΕΒΑ, όπως και κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content