Ευχαριστήριο της Ι. Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Ευχαριστήριο εξέδωσε η Ι. Αρχιεπισκοπή Κρήτης για προσφορές πρός την Διακονία της Αγάπης. Στο ευχαριστήριο αναφέρονται τα εξής:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την δεύτερη ποδηλατοδρομία αλληλεγγύης, που ξεκίνησε το πρωί από την πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου (άγαλμα Ελ. Βενιζέλου), και κατέληξε το απόγευμα ξανά στην πλατεία Ελευθερίας (Περιφέρεια Κρήτης) στο Ηράκλειο, έχοντας διανύσει μία απόσταση 93 χιλιομέτρων.

 Ο Σύλλογος είχε την πρωτοβουλία της συλλογής τροφίμων και αγαθών για την στήριξη του έργου της «Διακονίας Αγάπης» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, σκοπός της οποίας είναι η ανακούφιση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ευχαριστεί το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης και τη διοργάνωση της συλλογής μεγάλης ποσότητας τροφίμων και αγαθών. Επίσης ιδιατέρως ευχαριστεί για την ανταπόκριση τους στη Συλλογή τροφίμων: α) την Ιερά Μονή Αγκαράθου καί τον Ηγούμενο αυτής π. Ευμένιο Ρουσάκη, την Ενορία Αγ. Γεωργίου Γουρνών Πεδιάδος και τον εφημέριο της π. Λεωνίδα Χατζάκη, τήν Ενορία Αγ. Ιωάννου Πρασσάς Καρτερού και τον εφημεριο της π. Ιωάννη Δασκαλάκη, β) τις Τοπικές Κοινότητες Καστελλίου Πεδιάδος, Αποστόλων Πεδιάδος, Σαμπά Πεδιάδος, Θραψανού Πεδιάδος, Αρκαλοχωρίου Μονοφατσίου, Αστριτσίου Μονοφατσίου, Βόνης Πεδιάδος, Επισκοπής Πεδιάδος και τους Προέδρους τους, γ) τους Πολιτιστικούς Συλλόγους: Καστελλίου Πεδιάδος, Αποστόλων, Σαμπά, Αρκαλοχωρίου, Αστριτσίου,  Βόνης, Επισκοπής Πεδιάδος και τους Προέδρους τους και ευχόμαστε ο Θεός να ευλογεί τη ζωή και τις δραστηριότητές τους.

 

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content