Δωρεά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγ. Νικολάου

Σήμερα (23/12/2020) και περί ώρα 10:30 με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου παραδόθηκαν από τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ Σταύρο και τον Πρόεδρο της Ένωσης μας κ. ΚΑΡΤΣΑΚΗ Γεώργιο, στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αγίου Νικολάου Λασιθίου παρουσία του Αντιδημάρχου κ. ΧΑΡΙΤΑΚΗ Θωμά, δέκα τρεις τσάντες νωπού κρέατος που θα προοριστούν σε άπορες οικογένειες προκειμένου να καλυφθεί το οικογενειακό τους τραπέζι ενόψει των ημερών των Χριστουγέννων. Η ανωτέρω ποσότητα κρέατος είναι ευγενική χορηγία επιχειρηματία, στοιχεία του οποίου δεν επιθυμεί να δοθούν στην δημοσιότητα.

Ευχόμαστε καλές γιορτές και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ. Ν. Λασιθίου

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Γεώργιος Χ. ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ

Ο Γενικός Γραμματέας

 

Μιχαήλ Κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ που με την πρόσφατη διαταγή του Αρχηγείου εντάχθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης στις Νεοϊδρυθείσες υπηρεσίες και δίνει την δυνατότητα να στελεχωθεί από Αστυνομικούς εκτός της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου . Η απόφαση αυτή ικανοποιεί το αίτημα της Ένωσης μας  και απαλύνει τις ανησυχίες των Αστυνομικών που υπηρετούν στο νομό Λασιθίου.

Τέλος θα θέλαμε με την παρούσα να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό Ναυτιλίας και βουλευτή του Νομού Λασιθίου κ. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ Ιωάννη ο οποίος από την πρώτη στιγμή στήριξε την επιθυμία των συναδέλφων μας και θέση της Ένωσης μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ. Ν. Λασιθίου

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Γεώργιος Χ. ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ

  Ο Γενικός Γραμματέας

 

Μιχαήλ Κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ