Δηλώνουν τη στήριξή τους στον Μιχάλη Κοκολάκη

Δήλωση αντιδημάρχου Δ.Ε. Ρούβα, Στέλιου Σηφάκη

«Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), αν και είναι σεβαστή, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την επιλογή που έκαναν οι πολίτες με την ψήφο τους και δημιουργεί μεγάλο αναβρασμό στην κοινωνία μας. 

Προσωπικά, στηρίζω τον Μιχάλη Κοκολάκη σε όποια απόφαση και αν πάρει για την συνέχεια. Ως παράταξη, είμαστε έτοιμοι να τον ακολουθήσουμε και σε μια νέα εκλογική μάχη, που θα αποκαταστήσει την τάξη και θα ξαναφέρει την ηρεμία στον τόπο μας. Άλλωστε, τα σενάρια εκλογών «κυκλοφορούν» εδώ και μήνες στα καφενεία και μένει να αποδειχθεί αν οι εμπνευστές τους θα τολμήσουν να τα υλοποιήσουν ή θα μείνουν στα λόγια, ως συνήθως…

Όσα χρόνια ήταν Δήμαρχος ο κ. Σχοιναράκης, δεν πρόσφερε τίποτα στην Δημοτική Ενότητα Ρούβα, πέρα από αδιαφορία και απραξία. Σήμερα, με τις επιλογές και την στάση του, εξακολουθεί να βλάπτει τον Δήμο μας. Ας προσφέρει επιτέλους μια καλή υπηρεσία σε αυτόν τον τόπο, υποβάλλοντας την παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο».

Δήλωση δημοτικού συμβούλου, Αθανάσιου Δεσδενάκη

«Η εντολή που πήραμε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές είναι να κάνουμε την Γόρτυνα ΜΕΓΑΛΗ και θα το πράξουμε μαζί με τον ηγέτη της παράταξής μας, Μιχάλη Κοκολάκη. Ο Δήμος μας έπαψε πλέον να βασανίζεται από την αδιαφορία και την ανεπάρκεια του κ. Σχοιναράκη, αλλάζει καθημερινά!

 Η Ιστορία γράφτηκε και δεν ξαναγράφεται. Το 70% της δεύτερης Κυριακής μας γεμίζει ευθύνες και αισιοδοξία για το μέλλον. 

Όσον αφορά στον κ. Σχοιναράκη, που άφησε το αποτύπωμά του στις πιο μαύρες σελίδες του Δήμου Γόρτυνας, καλό θα ήταν να παραιτηθεί. Ο Γορτύνιος πολίτης του έδωσε τις απαντήσεις που έψαχνε, στις πρόσφατες εκλογές…»

Δήλωση αντιδημάρχου Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας, Θοδωρή Σαβουιδάκη

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη θέληση και πείσμα τον αγώνα μας, με τον Μιχάλη Κοκολάκη πάντα στην πρώτη γραμμή, προκειμένου να αλλάξουμε την Γόρτυνα. 

Ο Δήμος μας έχει Δήμαρχο, αντιδημάρχους και ικανά στελέχη, που εργάζονται σκληρά για το καλό του τόπου μας και μπορούν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο, έχοντας την κοινωνία στο πλευρό τους. Εδώ και μήνες, ωστόσο, διακινούνται από συγκεκριμένους κύκλους της αντιπολίτευσης σενάρια εκλογών. Αν εκείνοι που τα διακινούν έχουν την συνείδησή τους ήσυχη, αν θεωρούν ότι οι δημότες θα τους επιβραβεύσουν στην κάλπη, είμαστε εδώ, τόσο ο ηγέτης της παράταξής μας, όσο και εμείς, έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. 

Όλο το προηγούμενο διάστημα, ο κ. Σχοιναράκης δήλωνε πρόθυμος να βοηθήσει την δημοτική αρχή στο έργο της, για το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών. Αν το εννοούσε πραγματικά, ο καλύτερος τρόπος για να το πράξει είναι η αποχώρησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο».   

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ