Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας του “Αιματοκρήτη”

Στις ιδιαίτερες μέρες που ζούμε, η εθελοντική αιμοδοσία δε συμβολίζει μόνο μια απλή πράξη αλτρουισμού. Είναι ένας τρόπος να βοηθήσουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη αλλά και συστήματα υγείας που δοκιμάζονται σε συνθήκες πρωτόγνωρες για όλους.

 

Η φετινή παγκόσμια ημέρα είναι αφιερωμένη στους εθελοντές αιμοδότες χάρη στους οποίους μπορούμε να έχουμε ένα κόσμο πιο υγιή, πιο δυνατό και πιο όμορφο!

 

Ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης» διοργανώνει και σας προσκαλεί

 

Την Κυριακή 14 Ιουνίου Εθελοντική Αιμοδοσία στις Αρχάνες (ΚΑΠΗ Αρχανών) με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας Βενιζελείου και ώρες 10:00-13:30

και την Δευτέρα 15 Ιουνίου Εθελοντική Αιμοδοσία στην Ν. Αλικαρνασσό (1ο Δημοτικό Σχολείο Αλικαρνασσού) με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας ΠαΓΝΗ και ώρες 16:00-19:30.

 

Τιμούμε τους κρητικούς εθελοντές αιμοδότες που διαχρονικά χαρίζουν αίμα και καθιστούν την περιοχή μας σε εκείνες με σχετικά μικρότερα προβλήματα επάρκειας.

 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα #αιμοδοτούμε_μαζί του «Αιματοκρήτη». Περισσότεροι από 8.000 εθελοντές αιμοδότες έχουν προσφέρει αίμα τα τελευταία χρόνια στο Νομό Ηρακλείου στα πλαίσια της συγκεκριμένης καμπάνιας,  καθιστώντας τον σύλλογο έναν από τους μεγαλύτερους στη χώρα.

Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους τους αιμοδότες να είναι καλά και να συνεχίσουν να προσφέρουν πολλά ακόμη χρόνια!

Χρόνια πολλά σε συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών, φορείς και υπηρεσίες αιμοδοσίας και όσους στηρίζουν τον ύψιστο αυτό θεσμό!

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ