Διασωληνώθηκε 20χρονος ανεμβολίαστος

Μάχη για να γλιτώσει τη ΜΕΘ 19χρονη

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι συνθήκες που διαμορφώνονται στη Θεσσαλονίκη, αλλά και συνολικά στη Βόρεια Ελλάδα, λόγω της διασποράς του κορονοϊού.

Ήδη το υγειονομικό αποτύπωμα έχει αρχίσει να φαίνεται, ενώ όπως αναφέρθηκε στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας η συμπρωτεύουσα είναι για την ώρα η μοναδική που έχει περισσότερες εισαγωγές από εξιτήρια την ώρα που στην υπόλοιπη χώρα παρατηρείται αποκλιμάκωση στο ΕΣΥ.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» νοσηλεύεται ένας 20χρονος, χωρίς υποκείμενα νοσήματα αλλά υπέρβαρος – γεγονός που δυσχεραίνει την αντιμετώπιση της λοίμωξης – όντας ανεμβολίαστος. Μάλιστα, ο νεαρός νοσεί ιδιαίτερα βαριά και διασωληνώθηκε.

Στο ίδιο νοσοκομείο, όπως ανέφερε η ίδια πηγή, νοσηλεύεται και μια 19χρονη η οποία επίσης είναι ανεμβολίαστη όπως και ο 20χρονος. Και η ίδια νοσεί αρκετά βαριά και οι γιατροί με τη βοήθεια ισχυρής φαρμακευτικής αγωγής δίνουν μάχη έτσι ώστε να αποφύγουν και τη δική της εισαγωγή σε ΜΕΘ.

Μάλιστα, υπογραμμίστηκε πως από τους 22 νοσηλευόμενους στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», οι 21 είναι ανεμβολίαστοι και μόλις ένας εμβολιασμένος.

Αξίζει να σημειωθεί πως δόθηκε περαιτέρω πληροφορία, ότι ο εμβολιασμένος έχει κάνει το εμβόλιο εκτός Ελλάδας και μάλιστα με σκεύασμα που δεν είναι εγκεκριμένο από τον ΕΜΑ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content