Δεν θέλει κλειστές πόρτες το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ

Δεν συμφωνεί το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ με την πρόσφατη απόφαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου να κλειδώσει τις πλαϊνές πόρτες. Και απέστειλε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το ακόλουθο έγγραφο:

 

ΠΡΟΣ: ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΚΟΙΝ.: ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ 7ΗΣ Υ.ΠΕ.

ΘΕΜΑ: «Απόφαση Διοικητή ΠΑΓΝΗ για τοποθέτηση λουκέτων σε όλες τις πόρτες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου»

κ. Διοικητά,

Εδώ και μία εβδομάδα, η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων μέσα στο νοσοκομείο, πήρε την απόφαση και κλείδωσε με λουκέτο όλες τις κεντρικές και περιφερειακές πόρτες καθώς και τις εξόδους κινδύνου του νοσοκομειακού συγκροτήματος και άφησε μόνο την κεντρική πόρτα ανοιχτή για την είσοδο και έξοδο εργαζομένων, ασθενών και συνοδών.

Ως Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ καταγγείλαμε δημόσια αυτήν την απόφαση της διοίκησης, η οποία φανερώνει ότι δεν έχει κανένα πλάνο προστασίας, καμία στρατηγική και παίρνει επικίνδυνες αποφάσεις οι οποίες ΔΕΝ αντιμετωπίζουν το πρόβλημα.

Αυτή η απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου δημιουργεί ανασφάλεια και επικινδυνότητα σε περίπτωση πυρκαγιάς ή σεισμού!

Δεν είναι δυνατόν ένα μεγάλο κτιριακό συγκρότημα, όπως είναι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, με πάνω από 2000 εργαζόμενους και εκατοντάδες ασθενείς και συνοδούς, να εξυπηρετείται από μία μόνο είσοδο-έξοδο.

Παρακαλούμε όπως προβείτε σε κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να επανέλθει η ασφάλεια σε ασθενείς και εργαζόμενους.

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ