Απέσπασαν μεγάλα ποσά από οικογένεια πείθοντάς τους πως είναι θύματα μαύρης μαγείας
Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε μια οικογένεια στη Δυτική Αχαΐα, αφότου γνωρίστηκε με κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι, όπως καταγγέλλουν, όχι μόνο τους εξαπάτησαν, αλλά τους οδήγησαν και στα όρια της αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», εδώ και 4 χρόνια ο Α.Π και η σύζυγός του ζουν έναν εφιάλτη.

«Γνώρισα την οικογένεια Χ. πριν 4 χρόνια. Το 2018 είχα μεγάλη οικονομική άνεση, με πλησίασαν και προσέλαβα τον πατέρα της οικογένειας στη δουλειά. Πονηρός ο ίδιος και η σύζυγός του αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι εγώ και η σύζυγός μου δεν είχαμε κάνει παιδιά. Κατάφεραν με δόλιους και πιεστικούς τρόπους και “πατώντας” πάνω σε αυτήν μου την ευαισθησία και ιδιαίτερα στον πόνο που ένιωθε η σύζυγός μου, που δεν μπορούσε να γίνει μάνα, να με εξαπατήσουν. Με έπεισαν ότι κάποιος με ζήλευε επειδή οι δουλειές μου πήγαιναν καλά και μου είχε κάνει μάγια. Συγκεκριμένα μου μιλούσε για μαύρη μαγεία».

Παράλληλα, συνεχίζει λέγοντας ότι: «Έχω όλες τις συνομιλίες και τα μηνύματα στο κινητό μου τηλέφωνο που μου ζητούν 25.000 ευρώ για να μου λύσουν τα μάγια και άλλες 20.000 ευρώ για να με αφήσουν ήσυχο και να μην με ξαναενοχλήσουν. Η γυναίκα και η κόρη, μας τηλεφωνούσαν πάνω από 20 φορές τη μέρα και μάλιστα με απόκρυψη. Την οποία τελικά κατάφερα να “σπάσω” μέσω ηχητικού μηνύματος της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Η γυναίκα μου είναι στα πρόθυρα αυτοκτονίας».

Σύμφωνα με το θύμα, η συγκεκριμένη οικογένεια εμπλέκεται και σε άλλες κομπίνες που ήδη έχουν γίνει γνωστές στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, ενώ έχει προσφύγει νομικά εναντίον της γυναίκας, η οποία ακόμα και χθες επικοινώνησε μαζί τους και τους ζητούσε επιτακτικά χρήματα.

  • samolis-thumbnail-Banner1-1
  • samolis-thumbnail-Banner2-1
  • samolis-thumbnail-Banner3-1


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content