Απατεώνες έπεισαν ηλικιωμένη ότι η κόρη της χτύπησε σε τροχαίο και άρπαξαν 28.000 ευρώ

Χειροπέδες σε έναν 32χρονο Βούλγαρο πέρασαν χθες στις Σέρρες, άνδρες της Ασφάλειας, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 47χρονου συνεργού του, επίσης βουλγαρικής καταγωγής για διάπραξη απατών κατά εξακολούθηση.

Ειδικότερα, μετά από την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών εντοπίστηκε ο αλλοδαπός, ο οποίος όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα μαζί με συνεργούς του, τηλεφώνησαν σε 86χρονη γυναίκα, προσποιούμενοι τον γιατρό και με το πρόσχημα του σοβαρού τραυματισμού της κόρης της κατάφεραν να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 28.000 ευρώ. Με την ίδια τεχνική, επιχείρησαν να εξαπατήσουν και έναν ηλικιωμένο άνδρα, ωστόσο, δεν τα κατάφεραν.

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 26.650 ευρώ, που αποδόθηκε στη συνέχεια στην ηλικιωμένη γυναίκα. Επίσης, κατασχέθηκε και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε βάρος τους είχε σχηματιστεί δικογραφία για τηλεφωνικές απάτες που έγιναν το χρονικό διάστημα από τον Νοέμβριο του 2020 έως και τον Ιανουάριο του 2021, σε περιοχές των Σερρών και της Λάρισας.

 

 

 

 

Newsbreak.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ