Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς στους δρόμους της Αθήνας

Σκηνές βγαλμένες από χολιγουντιανή αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν την νύχτα στην Αθήνα, με επεισοδιακή καταδίωξη που ξεκίνησε από τα Πατήσια και έφτασε έως το Μενίδι. Όλα ξεκίνησαν περίπου στη 01:30 τα ξημερώματα όταν αστυνομικοί εντόπισαν στα Πατήσια ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις ύποπτοι.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, είχε προηγηθεί τηλεφώνημα στις Αρχές, σύμφωνα με το οποίο οι τρεις επιβαίνοντες είχαν κλέψει καταλύτες ΙΧ.

Όταν οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στο αυτοκίνητο  να σταματήσει για έλεγχο, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε με την υπόδειξη. Αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να αρχίσει άγρια καταδίωξη, η οποία κατέληξε στο Μενίδι. Εκεί επενέβη η ΟΠΚΕ για να συλλάβει τον οδηγό. Οι δυο συνεπιβάτες του κατάφεραν να ξεφύγουν. Μάλιστα, ο οδηγός του αυτοκινήτου αντιστάθηκε στη σύλληψη και τραυματίστηκαν ελαφρά δυο αστυνομικοί.

Την ώρα που οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον συλλάβουν, στο σημείο εμφανίστηκαν άτομα από τον καταυλισμό των Ρομά, οι οποίοι άνοιξαν πυρ και ανάγκασαν τους αστυνομικούς να πυροβολήσουν τέσσερις φορές στον αέρα. Κι έτσι κατάφεραν να φύγουν από το σημείο με τον συλληφθέντα.

 

 

 

 

Newsbreak

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ