Αγιοβασιλόπιτες Ι. Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας και Δήμου Φαιστού
Λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, η ευλογία της Αγιοβασιλόπιτας της Ι. Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας που γινόταν στο Πολιτιστικό της Κέντρο και του Δήμου Φαιστού που γινόταν στο Πολύκεντρό του, θα πραγματοποιηθεί από κοινού, στον Ι. Καθεδρικό Ναό Νεκταρίου Μοιρών, πριν την απόλυση της πρωτοχρονιάτικης Θ. Λειτουργίας, Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022.

 (Από την Ι. Μητρόπολη και τον Δήμο Φαιστού)

 

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

 

Θετικό είναι το μήνυμα του Δημάρχου Φαιστού για τη νέα χρονιά. Παρά το γεγονός των δυσκολιών που οφείλονται στην εξάπλωση του κοροναϊού, εκφράζεται η αισιοδοξία πως η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Θετική είναι η αποτίμηση και σε επίπεδο έργου για το Δήμο Φαιστού. Συγκεκριμένα στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Φαιστού αναφέρει: 

«Λίγο πριν αποχαιρετίσουμε το 2021, βρισκόμαστε σε μια δύσκολη καμπή αναφορικά με τον κοροναϊό. Γνωρίζουμε όμως ότι ο εμβολιασμός και η τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του ιού, αποτελούν ισχυρούς συμμάχους, που έχει αποδειχθεί ότι μας θωρακίζουν και μας κρατούν ασφαλείς. Κι ελπίζουμε πως μετά από μια μακρά περίοδο δυσκολιών και προβλημάτων, φθάνουμε επιτέλους στο τέλος και σύντομα θα μπορέσουμε να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. 

Η πανδημία ασφαλώς και μονοπώλησε το ενδιαφέρον όλων μας δυστυχώς και για το 2021. Αυτό όμως δεν κράτησε πίσω τη λειτουργία του Δήμου μας, ούτε και την εξέλιξη μιας σειράς σημαντικών έργων. Σε αυτό βοήθησαν κατ’ αρχάς οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φαιστού, οι Σύμβουλοι, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, οι Ειδικοί Σύμβουλοι, , οι εκπρόσωποι των συλλόγων, οι εθελοντές μας, οι προϊστάμενοι, οι υπάλληλοι και το προσωπικό, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά για όλη την προσπάθεια και το έργο τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Στην συνολική προσπάθεια μας υπήρξε επίσης αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, με όλους τους εκπροσώπους φορέων, τους βουλευτές μας, αλλά και τους Υπουργούς και την κυβέρνηση, που αναγνώρισαν την προσπάθεια και τους οφείλουμε επίσης πολλά «ευχαριστώ». 

Ευχαριστώ ακόμα θερμά μέσα από την καρδιά μου και όλους τους Δημότες του Δήμου Φαιστού, οι οποίοι έχουν δείξει αμέριστη συμπαράσταση στην συλλογική προσπάθεια, υπομονή, αλλά και κατανόηση. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός πως βρίσκονται δίπλα μας και βρισκόμαστε δίπλα τους με στόχο το καλύτερο δυνατό για όλους. Μέσα από αυτές τις συνεργασίες, την κατανόηση και τη συνεργασία, καταφέραμε για μία ακόμα χρονιά να προχωρήσουμε σημαντικά έργα, να δεσμεύσουμε υψηλές χρηματοδοτήσεις από κάθε δυνατό πόρο και να επιτύχουμε μια αναπτυξιακή πορεία. 

Σε αυτή τη λογική συνεχίζουμε και την επόμενη χρονιά, που ελπίζουμε όλοι μας πως θα έχει λιγότερα προβλήματα για τη χώρα μας και τον κόσμο. Ευχή μου είναι το 2022 να είναι ειρηνικό, υγιές για όλους με ευημερία και αγάπη. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους». 

 

 

  • samolis-thumbnail-Banner1-1
  • samolis-thumbnail-Banner2-1
  • samolis-thumbnail-Banner3-1


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content