Έφυγε από τη ζωή ο Γεράσιμος Νοταράς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΚΕΘΕΑ

 

Έφυγε από τη ζωή ένας εξαιρετικός άνθρωπος, διανοούμενος, αγωνιστής, πνεύμα ελεύθερο.

Ο Γεράσιμος Νοταράς διάλεξε να φύγει μια εβδομάδα μετά την “παγκόσμια ημέρα για τον αγώνα κατά των ναρκωτικών”. Έναν αγώνα που όρισε σημαντικό μέρος της ζωής του.  33 χρόνια εθελοντής στο ΚΕΘΕΑ, εκ των οποίων τα 15 ως εκλεγμένος πρόεδρος του ΔΣ του οργανισμού, και τα τελευταία 7 ως επίτιμος πρόεδρος.

Ψηλός και επιβλητικός, όχι μόνο στο σώμα, αλλά και στο ήθος, στο σθένος και στον αποτελεσματικό τρόπο με τον οποίο δρούσε και εκτιμούσε τις καταστάσεις.

Σημαντικές οι παρεμβάσεις του και η παρουσία του στις συνεντεύξεις τύπου στην ΕΣΗΕΑ, το φθινόπωρο του 2019, στις διαμαρτυρίες για την κατάργηση του αυτοδιοίκητου του ΚΕΘΕΑ από την ΠΝΠ.

Στις δύσκολες τελευταίες ημέρες της ζωής του υποστηρίχτηκε έμπρακτα από μέλη συλλόγων οικογένειας του ΚΕΘΕΑ, ως ένα μικρό δείγμα αναγνώρισης της μεγάλης του προσφοράς στον αγώνα της απεξάρτησης από τα ναρκωτικά.

Ευχόμαστε  συλλυπητήρια  στους συγγενείς του και τους βεβαιώνουμε ότι ο Γεράσιμος Νοταράς θα συνεχίσει να εμπνέει όσους γνώρισαν τον ίδιο και το έργο του.



ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content