Σύσκεψη Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου και ΕΚΑΒ

Η περαιτέρω συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου και το ΕΚΑΒ Κρήτης συζητήθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο με την συμμετοχή του Δημάρχου Γιάννη Στεφανάκη του Διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης Ανέστη Κιούλπαλη, του υπευθύνου του συντονιστικού κέντρου ΕΚΑΒ Κρήτης Γιάννη Ζαφειρίου, του αν. προϊσταμένου νοσηλευτικής υπηρεσίας ΕΚΑΒ Κρήτης Ανδρέα Πυροβολάκη, και του Προέδρου της τοπικής κοινότητας Τζερμιάδων Γιάννη Καθεκλάκη. Στη συνάντηση στο δημοτικό κατάστημα Τζερμιάδων εξετάστηκε ο σχεδιασμός ΕΚΑΒ και Δήμου προκειμένου να αντιμετωπίζονται έγκαιρα και αποτελεσματικά τυχόν δύσκολα περιστατικά που θα παρουσιάζονται στην διάρκεια της χειμερινής περιόδου όπου αναμένονται και χιονοπτώσεις.
Τέλος επισημαίνεται, ότι, η διοίκηση του ΕΚΑΒ έστειλε ένα καινούριο ασθενοφόρο 4Χ4 στον τομέα του ΕΚΑΒ στο οροπέδιο Λασιθίου το οποίο και θα επιχειρεί στα συμβαίνοντα περιστατικά.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης ευχαρίστησε για την συνεργασία και έθεσε το αίτημα ενίσχυσης με προσωπικό προκειμένου να υπάρχει κάλυψη προς τους πολίτες επί 24ωρου βάσεως.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content