Σοκ από τις φωτό του άσχημα χτυπημένου ντελιβερά

Θύμα ξυλοδαρμού από τον εργοδότη του καταγγέλλει ότι έπεσε ένας νεαρός ντελιβεράς στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Ο άτυχος άνδρας, που φέρει σοβαρά τραύματα, διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στη συνέχεια, όλα ξεκίνησαν μια μέρα του περασμένου Σεπτεμβρίου, όταν ο διανομέας φαγητού τηλεφώνησε στον εργοδότη του και τον ενημέρωσε ότι είναι άρρωστος και δεν μπορεί να πάει στην πιτσαρία, όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο εργοδότης, ο οποίος εκείνη την περίοδο βρισκόταν στην Ελβετία, άρχισε να τον απειλεί πως όταν επιστρέψει στην Ελλάδα θα τον κάνει να πληρώσει γιατί του δημιούργησε πρόβλημα στην επιχείρησή του.

Ο νεαρός άνδρας θορυβήθηκε και απευθύνθηκε στην αστυνομία, η οποία έκανε συστάσεις στη μητέρα του ιδιοκτήτη, καθώς ο ίδιος δεν βρισκόταν στο μαγαζί.

Οι αστυνομικοί τον καθησύχασαν ότι δεν πρόκειται να πάθει τίποτα,εκείνος όμως παραιτήθηκε από τη δουλειά του για να αποφύγει τα χειρότερα.

Πριν από λίγες μέρες και εντελώς τυχαία, ενώ οδηγούσε το μηχανάκι του κοντά στο σημείο που είναι η πιτσαρία, όπου εργαζόταν, τον είδε ο πρώην εργοδότης του και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να τον βρίζει και να τον χτυπά. Περαστικοί επενέβησαν για αν τους χωρίσουν και τότε ο ιδιοκτήτης μπήκε μέσα στο κατάστημα εστίασης, πήρε μία σιδερογροθιά, βγήκε πάλι έξω και χτύπησε στο πρόσωπο τον νεαρό.

Από τα χτυπήματα έσπασαν η μύτη και τα ζυγωματικά του και διακομίσθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο. Ο ντελιβεράς κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην εργοδότη του, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και η δίκη θα διεξαχθεί την Παρασκευή.

Πηγή:iefimerida

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content