Ματαιώθηκε η συζήτηση για το διαζύγιο του Θ. Πάγκαλου

Απούσες ήταν και οι δύο πλευρές κατά την ακροαματική διαδικασία που είχε ορίσει για προχθές το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, για την εκδίκαση της αγωγής διαζυγίου του πρώην υπουργού Θεόδ. Πάγκαλου, σε βάρος της τρίτης συζύγου του Χριστίνα Χριστοφάκη, με αποτέλεσμα η συζήτηση της αγωγής να ματαιωθεί.

Χριστίνα Χριστοφάκη

Η ματαίωση της αγωγής, σημαίνει, είτε πως ο Θεόδωρος Πάγκαλος και η Χριστίνα Χριστοφάκη αποφάσισαν να δώσουν μια τελευταία ευκαιρία στον γάμο τους, είτε αποφάσισαν να αποφύγουν τον δρόμο της δικαστικής διαμάχης και να προχωρήσουν στη συναινετική λύση του έγγαμου βίου τους, που με τον νέο νόμο μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά σε ένα συμβολαιογραφικό γραφείο.

Σημειώνεται ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος μετρά στο ενεργητικό του τρεις γάμους από τους οποίους έχει αποκτήσει πέντε παιδιά. Η τρίτη του σύζυγος είναι η κατά 31 χρόνια μικρότερή του δημοσιογράφος και πρώην υποψήφια για τον Δήμο Σαρωνικού Χριστίνα Χριστοφάκη, ρεθεμνιώτικης καταγωγής.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου του, τους 17χρονους δίδυμους Ανδρέα και Θεόδωρο και τη Γεωργία 14 ετών.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content