Μ. Νταμπάκης: Με συγκίνησε ο Μητσοτάκης!

Από τον πρώην Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, πρ. Νομαρχιακό Σύμβουλο και πρ. Πρόεδρο του ΟΛΗ κ. Μανώλη Νταμπάκη, πήραμε για δημοσίευση την ακόλουθη επιστολή:

Αγαπητή “Νέα Δράσις”,

Όπως γνωρίζετε, δεν μου αρέσει γενικώς η δημοσιότητα. Σήμερα όμως αποφάσισα να σας στείλω για δημοσίευση τούτη την επιστολή, γιατί δεν μπορώ να κρύψω τη μεγάλη συγκίνηση που μου προκάλεσε η έκκληση που απηύθυνε ο Πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης προς όλους τους υπουργούς, βουλευτές και ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, να προσφέρουν το ήμισυ του μισθού τους των δυο επομένων μηνών, στον κρατικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του φονικού κορωνοϊού.

Η έκκληση αυτή του Πρωθυπουργού μας, έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση σε όλους τους Έλληνες. Απέδειξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πως δεν είναι απλώς ο Πρωθυπουργός μας, αλλά ένας μεγάλος Εθνικός Ηγέτης!

Είμαστε πράγματι τυχεροί, που στις δύσκολες ημέρες και ώρες που διέρχεται σήμερα η Πατρίδα μας, έχουμε στο πηδάλιο της χώρας, αυτό τον εμπνευσμένο και άξιο Ηγέτη.

Θέλω δημοσίως να τον συγχαρώ για την πρωτοβουλία του αυτή, που πρέπει να μιμηθούν, αν μπορέσουν, και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πρέπει να είναι απόλυτα βέβαιος, ότι με την εμπνευσμένη ηγεσία του, με τη μεθοδικότητα και την ψυχραιμία του και με τις ορθές αποφάσεις του σε.όλα τα σημερινά δύσκολα προβλήματα της χώρας μας, έχει κατακτήσει την αγάπη και την εκτίμηση του συνόλου του Ελληνικού λαού!

Κυριάκο Μητσοτάκη, προχώρα! Είμαστε όλοι στο πλάϊ σου!

Με τιμή

ΜΑΝΩΛΗΣ ΝΤΑΜΠΑΚΗΣ

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ