Κοροϊδία από το Δήμο Μαλεβιζίου

Από τον γνωστό επιχειρηματία της Αμμουδάρας κ. Νίκο Μπαλή πήραμε για δημοσίευση την ακόλουθη επιστολή:
ΔΗΜΟΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ !!! Αν ποτέ στήσουν μνημείο για τους άχρηστους της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα , στα 200 χρόνια από την ίδρυση του δύσμοιρου αυτού κράτους,, από αυτούς εδώ θα έρθουν να πάρουν μέτρα για να το πετύχουν !!!!.
Έβγαλαν πέρυσι την Άνοιξη απόφαση στο Δημοτικό συμβούλιο να απαλλάξουν τις πληττόμενες επιχειρήσεις που είναι κλειστά με εντολή της κυβέρνησης από τα δημοτικά τέλη που χρεώνουν στο λογαριασμό της ΔΕΗ…. Το ανέβασαν σε όλα τα σαιτ, βγήκαν σε ραδιόφωνα, βγήκαν φωτογραφίες για να θυμούνται την ιστορική τους απόφαση, βγήκαν στα σοσιαλ και τους γλύφανε όλα τα κουμπαροξάδερφα για το πόσο μπροστά έχουν φύγει ως αιρετοί και ως προσωπικοτητες … και όλα καλά …
Κάνουμε λοιπόν και εμείς μια αίτηση που κοντεύουμε χρόνο κλειστά και μας χρεώνουν περίπου 400 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ .. να μας δώσουν ένα πιστωτικό να το πάμε στη ΔΕΗ γιατί χρωστάμε και θέλουμε να κάνουμε διακανονισμό στο πραγματικά οφειλόμενο ποσό και όχι στο, σύμφωνα με αυτούς, μη οφειλόμενο λόγο απαλλαγής…….
ΚΑΘΕΣΤΕ? Απάντηση: …. Ναι , υπάρχει η απόφαση του Πολυχρονεμένου μας και των αυλικών του αλλά…. θα πάτε να πληρώσετε κανονικά τα λεφτά, ΟΛΑ , και όταν με το καλό τελειώσει η ιστορία της πανδημίας , εμείς εδώ είμαστε , όχι για να σας τα επιστρέψουμε… ΟΧΙ …. θα σας τα πιστώνουμε μήνα – μήνα με το πάσο μας…. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ