Μπράβο στον φύλακα του Πολιτιστικού!

Πήραμε και ευχαρίστως δημοσιεύουμε την επιστολή που ακολουθεί, την οποία θέτουμε εις γνώσιν της δημοτικής αρχής, συγχαίροντας παράλληλα τον φύλακα του Πολιτιστικού κέντρου Ηρακλείου για την εντιμότητα, την ευγένεια και τον αλτρουϊσμό του:
Aγαπητή “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ”,
Όσοι, ολίγοι, είχαμε την τύχη, χθές το βράδυ, να παρακολουθήσουμε μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ παράσταση από τους μαθητές της Ιεράπετρας, στο Πολιτιστικο Κέντρο, νοιωσαμε  πραγματικά υπερηφανοι, για το υπέροχο ταξίδι που μας πρόσφεραν τα πολυταλαντα παιδιά και οι άξιοι εκπαιδευτικοι τους.
Επρόκειτο για το έργο του Γεωργίου Βιζυηνού: “Ποίος ήταν ο φονεύς του αδελφού μου” που παρουσίασε στο Ηράκλειο η Θεατρική Ομάδα 2ου Λυκείου Ιεράπετρας, μετά από πρόσκληση του Λυκείου Ελληνίδων Ηρακλείου.
Τόσο μας συνεπηραν, που μια κυρία ξέχασε την τσάντα της εκεί.
Το αντιληφθηκε αφού έφτασε σπίτι της και δεν είχε τρόπο επικοινωνίας,αλλά  ούτε και μεταφορικό μέσο για να επιστρέψει εκεί.
Προσπαθώντας να συνέλθει από την απότομη προσγείωση, έκανε σχέδια για την επόμενη μέρα, όταν γύρω στα μεσάνυχτα χτύπησε το τηλέφωνο.  Ήταν ο φύλακας του Πολιτιστικού που είχε βρει την τσάντα της.
Όχι μόνο την καθησυχασε, αλλά προσεφέρθη αφιλοκερδώς, το πρωί, να της την παραδώσει και στο σπίτι της, μια που έμενε εκεί κοντά.
Χίλια μπράβο έδωσε,στον τίμιο και φιλοτιμο αυτό άνθρωπο, η κυρία και δοξασε τον Θεό, που μέσα σε ένα βράδυ, της φανερωσε όχι ένα αλλά δύο θαύματα μαζί.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Ν.Β.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ