Υπέκυψε στα τραύματά της η μάνα που μαχαίρωσε ο γιός της

Δεν άντεξε δυστυχώς τα πολλαπλά τραύματα που της κατάφερε με μαχαίρι ο γιός της μέσα στο σπίτι τους απόψε, η 80χρονη μάνα και υπέκυψε πριν από λίγο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί.

Η κόρη της και αδελφή του ψυχοπαθούς γιού που τους επιτέθηκε με μαχαίρι, εξακολουθεί να δίνει μάχη στη Χειρουργική κλινική του νοσοκομείου. με τραύματα στον τράχηλο και στα άνω άκρα.

Ο ίδιος ο δράστης της επίθεσης, που όπως γράψαμε, βαρύνεται με ψυχιατρικό ιστορικό, νοσηλεύεται κι αυτός σε δύσκολη κατάσταση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, αφού μετά την πράξη του αυτοτραυματίστηκε με το ίδιο μαχαίρι.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστώσει τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του ανατριχιαστικού αποψινού επεισοδίου που έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία.

Η αιματηρή επίθεση

Στην 80χρονη μάνα του και την 42χρονη δίδυμη αδελφή του επιτέθηκε και τραυμάτισε  με απανωτές μάλιστα μαχαιριές, σήμερα το απόγευμα ένας άνδρας που, σύμφωνα με πληροφορίες, βαρύνεται με ψυχιατρικό ιστορικό.

Το φοβερό αυτό επεισόδιο έγινε μέσα σε σπίτι στην περιοχη του Μασταμπά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Παρά τις πληγές που είχε σε διάφορα μέρη του σώματός της, η δύστυχη μητέρα κατόρθωσε και ειδοποίησε την Αστυνομία. Λίγα λεπτά αργότερα έφθασαν στον τόπο του επεισοδίου αστυνομικοί αλλά και ασθενοφόρα που παρέλαβαν τις δυο σοβαρά τραυματισμένες γυναίκες και τις μετέφεραν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, Εκεί οι γιατροί έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο την 80χρονη η οποία ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο νοσοκομείο όμως μεταφέρθηκε και ο 42χρονος, αφού φέρει κι αυτός ένα τραύμα από μαχαίρι, κάτω από το στήθος του. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την πράξη του έμεινε μέσα στο σπίτι, αυτοτραυματισμένος κι αυτός και δεν προέβαλε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς όταν κατέφθασαν και τον συνέλαβαν.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ