Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Νέοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση


Σε νέα φάση μπαίνει η έρευνα για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Η 33η ανακρίτρια έχει ξεκινήσει να αποστέλλει κλήσεις σε απολογία σε πρόσωπα που φέρονται να έχουν λάβει φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα πρόσωπα αυτά αποδίδεται η κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων.

Οι νέοι κατηγορούμενοι καλούνται να παρουσιαστούν στο ανακριτικό γραφείο και να δώσουν εξηγήσεις για το πώς βρέθηκε στην κατοχή τους το επίμαχο φωτογραφικό ή βιντεοληπτικό υλικό και έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν προθεσμία προκειμένου να ενημερωθούν για τα στοιχεία της δικογραφίας που τους αφορούν και να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη φυλακή και ο 43χρονος ηλεκτρολόγος

Υπενθυμίζεται ότι στη φυλακή οδηγήθηκε ακόμη ένας κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό. Πρόκειται για έναν 43χρονο ηλεκτρολόγο πλοίων, ο οποίος κατηγορείται ότι έκλεισε ερωτικό ραντεβού με την ανήλικη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος στην απολογία του επέμεινε στην υπερασπιστική γραμμή που έχει εξαρχής χαράξει, ότι δηλαδή συναντήθηκε τρεις φορές με το ανήλικο κορίτσι, το οποίο νόμιζε ότι ήταν 16 ετών, αλλά δεν υπήρξε καμία ερωτική πράξη, ενώ ανέφερε πως της έδωσε κάποια χρήματα για να τη βοηθήσει.

Οι εξηγήσεις του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα και κρίθηκε προφυλακιστέος. Οι έρευνες των διωκτικών Αρχών και για άλλους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του Κολωνού συνεχίζονται.

 

 

iefimerida.grΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content