Τσιγγάνοι έστειλαν στο νοσοκομείο αντιδήμαρχο της Σπάρτης, χτυπώντας τον με καδρόνια!

Στο νοσοκομείο κατέληξε ο ένας από τους δύο αντιδημάρχους της Σπάρτης, όταν ομάδα από 6-7 τσιγγάνους του επιτέθηκαν με καδρόνια!

Το απίστευτης αγριότητας περιστατικό συνέβη στην ε.ο. Σπάρτης – Γυθείου κοντά στις Αμύκλες, με τους τσιγγάνους να σταματούν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ένας αντιδήμαρχος, για να του διαμαρτυρηθούν για διάφορα θέματα που έχουν προκύψει στη λαϊκή αγορά Σπάρτης.

Ο αντιδήμαρχος, ψύχραιμα, τους είπε πως υπεύθυνος για την λαϊκή αγορά είναι ο συνάδελφός του, τον οποίο και ειδοποίησε να πάει ως εκεί για διευκρινήσεις. Όμως, με το που έφτασε στο σημείο ο έτερος αντιδήμαρχος, πριν καν προλάβει να συνομιλήσει μαζί τους, οι τσιγγάνοι του επιτέθηκαν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, χτυπώντας τον με γροθιές και καδρόνια!

Στην προσπάθειά του να βοηθήσει, ο πρώτος αντιδήμαρχος ενεπλάκη στο καβγά, δεχόμενος και εκείνος άγρια επίθεση από τους τσιγγάνους.

Τους χώρισαν περαστικοί

Για καλή τους τύχη, περαστικοί οδηγοί βλέποντας τι συμβαίνει, έσπευσαν να βοηθήσουν τους δύο άντρες και τελικά ύστερα από λίγα λεπτά κατάφεραν να απωθήσουν τους εξαγριωμένους τσιγγάνους. Από την άγρια επίθεση τραυματίστηκαν οι δύο αντιδήμαρχοι, έχοντας εκδορές και κοψίματα στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματός τους, με τον έναν τους, μάλιστα, να κρίνεται αναγκαίο να μεταφερθεί στο Γ.Ν. Σπάρτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flynews.gr, αναμένεται εξέταση από ιατροδικαστή, ενώ οι Αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στην περιοχή για τη σύλληψη των δραστών.

 

 

 

flynews.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ