Το συγκινητικό αντίο ασθενούς στον πατέρα της, στο νοσοκομείο «Αττικόν»

Μία-μία βλέπουν το φως της δημοσιότητας συγκινητικές ιστορίες που εκτυλίσσονται στα νοσοκομεία της Ελλάδας όπου νοσηλεύονται ασθενείς με κορωνοϊό.

Η τελευταία που δημοσιεύει ο ΣΚΑΪ αφορά σε 85χρονος άνδρας που ζούσε σε οίκο ευγηρίας στην Νίκαια και ο οποίος κατέληξε χθες με την κόρη του να του λέει το τελευταίο αντίο κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Ο 85χρονος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Αττικόν» εκτός μονάδας εντατικής θεραπείας σε θάλαμο Covid. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται η κόρη του και ο σύζυγός της. Συνήθως είναι πολύ δύσκολο για αυτούς τους ανθρώπους γιατί δεν μπορούν να δουν τους δικούς τους ανθρώπους, δεν δέχονται επισκέψεις, και η επικοινωνία είναι μέσω τηλεφώνου και όταν καταλήγει ένας ασθενής ακόμα και οι συγγενείς δεν μπορούν να πάνε στο νοσοκομείο.

Ωστόσο στην περίπτωση του 85χρονου επειδή η κόρη του νοσηλευόταν στο ίδιο νοσοκομείο, την ειδοποίησε το προσωπικό για την κατάσταση της υγείας του. Η γυναίκα έβαλε μια ρόμπα μιας χρήσεως, μάσκα, έφυγε από το θάλαμο της και πήγε να πει το τελευταίο αντίο στον πατέρα της…

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ