Τέσσερις ακόμα μηνύσεις κατά του σεξομανή γυναικολόγου της Ρόδου

Τις 17 συνολικά φθάνουν οι -μέχρι στιγμής- μηνύσεις σε βάρος του σεξομανή γυναικολόγου – μαιευτήρα ιατρού σε νοσοκομείο της Ρόδου, με τέσσερις νέες να υποβάλλονται ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ειδικότερα, οι τέσσερις νέες μηνύσεις υποβλήθηκαν από τη δικηγόρο κ. Ευαγγελία Αρνιθενού, που εκπροσωπεί τις μηνύτριες με τον συνάδελφό της κ. Στέλιο Αλεξανδρή, εκ μέρους τριών ημεδαπών (μια 18χρονη, μια 41χρονη και μια 37χρονη) και μιας αλλοδαπής, υπηκόου Μεγάλης Βρετανίας, όλες τους κατοίκους Ρόδου και αφορούν στα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και της εξύβρισης.

Για μια ακόμη φορά, τα όσα περιγράφονται στις καταγγελίες προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική» που αποκάλυψε την υπόθεση, με την 18χρονη να καταγγέλλει ότι στις 13η Ιουνίου 2020 την εξέτασε βάζοντας τα δύο δάχτυλα του χεριού του στον κόλπο της αρχικά με γάντια και μετά χωρίς γάντια, κάνοντας, όσο περνούσε η ώρα, όλο και γρηγορότερες κινήσεις, φτάνοντας, μάλιστα, στο σημείο να θωπεύσει αισθησιακά την κλειτορίδα της!

«Είχε αρχίσει να αυνανίζεται»

Στη μήνυση της η 41χρονη καταγγέλλει, μεταξύ άλλων, πως παράλληλα με την εξέταση, ο γιατρός αυτοϊκανοποιούνταν, καθώς είχε βάλει το χέρι του μέσα από την ιατρική του φόρμα και είχε αρχίσει να αυνανίζεται, τη στιγμή που η 37χρονη, η οποία τον επισκέφθηκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, στη μήνυσή της αναφέρει πως, αφού πρώτα της έκανε «ανάκριση» για τη σεξουαλική της ζωή, «τελείωσε» έχοντας το ένα του χέρι μέσα στον κόλπο τη και το άλλο μέσα από την ιατρική του φόρμα, για να αγγίζει το μόριό του!

Στην περίπτωση της υπηκόου Μεγάλης Βρετανίας, εξάλλου, η μήνυση αφορά μια επίσκεψή της στο νοσηλευτικό ίδρυμα στις 3 Ιουνίου 2020, με την γυναίκα να καταγγέλλει πως, μεταξύ άλλων, αφού κατά τη διάρκεια της εξέτασης άρχισε να θωπεύει έντονα και την κλειτορίδα της, κατόπιν άρχισε να τη χαϊδεύει χωρίς γάντια και στην περιοχή του πρωκτού της, προτού την τραβήξει πάνω του, για να νιώσει πως του όργανο ήταν σε πλήρη στύση!

 

 

 

(πηγή: Δημοκρατική)

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content