Τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών άντεξαν στη μεγάλη ζήτηση

Τα δίκτυα των τηλεπικοινωνιών της χώρας μας άντεξαν και ανταποκρίνονται με επιτυχία στη μεγάλη αύξηση λόγω των περιοριστικών μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συνέντευξης.

Ειδικότερα, για τα δίκτυα του ΟΤΕ τόνισε πως αντέχουν και ανταποκρίνονται με απόλυτη επιτυχία στην αυξημένη κίνηση εξαιτίας των μεγάλων επενδύσεων στις υποδομές, στις επεκτάσεις δικτύου, που έγιναν άμεσα, και όταν χρειάστηκε από το προσωπικό του οργανισμού, καθώς και τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες Artificial Intelligence & Machine Learning που έχουν υλοποιήσει οι άνθρωποι του Ομίλου για την παρακολούθηση και υποστήριξη του δικτύου.

Υποστήριξε πως οι επενδύσεις όσο και το σχέδιο μετασχηματισμού του ΟΤΕ θα συνεχιστούν κανονικά, και δεν τίθεται θέμα αναθεώρησης των επενδύσεων, αν και τα περιοριστικά μέτρα οδηγούν σε μικρές μεταβολές σε ό,τι αφορά τον αριθμό των εργασιών.

Σε ό,τι αφορά τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας είπε πως η όποια μείωση εσόδων προκληθεί, όχι όμως τόσο σημαντική, θα αντισταθμιστεί «με μείωση εξόδων σε όλους τους τομείς εκτός από τους ανθρώπους μας». «Προφανώς, επιπτώσεις υπάρχουν για όλες τις επιχειρήσεις και για τη χώρα στο σύνολό της. Το βλέπουμε και στον ΟΤΕ. Παρά τις οικονομικές πιέσεις, οι βασικοί μας μέτοχοι στηρίζουν την επιλογή μας να βάλουμε πάνω απ’ όλα τις ανάγκες των ανθρώπων και της κοινωνίας αυτή τη δύσκολη στιγμή, με όποιο κόστος. Και αυτό κάνουμε», ανέφερε.

 

 

ΑΠΕ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ