Σύσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου για την φονική κακοκαιρία στην Χαλκιδική υπό τον Χρυσοχοΐδη

Η φονική κακοκαιρία που έπληξε την Χαλκιδική είχε τραγικά αποτελέσματα με έξι θανάτους, πάνω από 100 τραυματίες και έναν αγνοούμενο ψαρά στη Νέα Καλλικράτεια.

Ηδη κυβερνητικό κλιμάκιο συνεδρίασε πολύ νωρίς το πρωί εκτάκτως παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη (έφτασε στις 06:15 στο Δημαρχείο Νέων Μουδανιών), του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου, του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρου Καράογλου, του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, του Νίκου Χαρδαλιά που αναμένεται να πάρει την θέση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, του αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Γιάννη Γιώργου και του δημάρχου Νέας Προποντίδας, Μανώλη Καρρά, μαζί με ανθρώπους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, καθώς και των άλλων Δήμων που χτυπήθηκαν από την φονική κακοκαιρία στην Χαλκιδική.

Το κυβερνητικό κλιμάκιο ενημερώθηκε για την κατάσταση με τους νεκρούς και τους τραυματίες, για τον αγνοούμενο ψαρά και για τις ζημιές που υπάρχουν, αλλά και για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Η σύσκεψη ήταν κλειστή ενώ ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν έκανε κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους προσερχόμενος στην σύσκεψη.

 

Πηγή: iefimerida.gr

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ