Στη DaZZ εμπιστεύθηκε ο οίκος Thomas Sabo την αντιπροσώπευσή του στην Ελλάδα
Έχουμε αναφερθεί κι άλλες φορές στην αλυσίδα των κοσμηματοπωλείων pastedGraphic.png,  στις προόδους της , στην γενικότερη καταξίωσή της και στον κυρίαρχο ρόλο που διαδραματίζει πλέον στην Κρητική και τη διεθνή αγορά του κοσμήματος. Σήμερα πληροφορούμαστε για ένα ακόμα αποφασιστικό άλμα της εταιρείας αυτής με τις τεράστιες προοπτικές.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, η pastedGraphic.png,θυγατρική εταιρεία της pastedGraphic_1.png, με ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων που έχει δημιουργήσει,  αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση για όλη την Ελλάδα του brand THOMAS SABO.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η εταιρεία THOMAS SABO είναι η νούμερο τρία εταιρεία κοσμημάτων στον κόσμο, αμέσως μετά την  Swarovski και την Pandora.

Πιο συγκεκριμένα, η THOMAS SABO είναι μία από τις κορυφαίες διεθνείς εταιρείες που σχεδιάζουν, πωλούν και διανέμουν κοσμήματα, ρολόγια και προϊόντα ομορφιάς για γυναίκες και άνδρες. Κινητήριες δυνάμεις της είναι η αγάπη για τη μόδα και οι τεράστιες δυνατότητες που έχει αποκτήσει για δημιουργία καινοτόμων και εξαιρετικά εκφραστικών αξεσουάρ.

Με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια, η THOMAS SABO σχεδιάζει κοσμήματα και αξεσουάρ, με τάσεις που κυμαίνονται από κλασσικά και κομψά, έως φανταχτερά και έντονα. Αυτό, μαζί με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας προϊόντων, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του κόσμου της THOMAS SABO.

Εκφραστικά και εικονικά σχέδια από τις συλλογές γυναικών και ανδρών, όπως ο κόμπος αγάπης, τα κρανία, τα δερμάτινα βραχιόλια και τα θηλυκά δαχτυλίδια ατέλειωτης άφιξης, έχουν αποκτήσει λατρευτική ιδιότητα στον κόσμο των προϊόντων THOMAS SABO και είναι εξαιρετικά δημοφιλή, σε όλο τον κόσμο.

Σημειωτέον ότι η THOMAS SABO συνεργάζεται με 2.800 εμπορικούς εταίρους παγκοσμίως, καθώς και με κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες, κρουαζιερόπλοια και προορισμούς αεροδρομίων.  312 καταστήματα (112 shop-in-shops, 31 γωνίες και 169 αυτόνομα καταστήματα) παρουσιάζουν παγκοσμίως έναν ολόκληρο δημιουργικό κόσμο της THOMAS SABO, όπου απασχολούνται περίπου 1.860 εργαζόμενοι παγκοσμίως.

 

Το γεγονός αυτό καταδεικνύει το πόσο σημαντική κατάκτηση είναι για την pastedGraphic.png, και κατ’ επέκταση για τηνpastedGraphic_1.png , η εμπιστοσύνη της THOMAS SABO να της αναθέσει την αποκλειστικότητα διάθεσης των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα!

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ THOMAS SABO

Η THOMAS SABO ιδρύθηκε από τον Thomas Sabo το 1984 και από τότε εξελίσσεται συνεχώς, διευρύνοντας τις δραστηριότητες και τους ορίζοντές της.

Ο Thomas Sabo, ιδρυτής, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της THOMAS SABO, έχει ένα πολύ ξεκάθαρο όραμα. Με τον εντυπωσιακό δυναμισμό του και την καινοτομία που επιδιώκει διαρκώς, αποτελεί την κινητήρια δύναμη πίσω από την εταιρεία.

Μαζί με την Creative Director Susanne Kölbli, κατάφερε να αναδείξει την THOMAS SABO σε έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές κοσμημάτων, ρολογιών και προϊόντων ομορφιάς. Η THOMAS SABO είναι πλέον μια διαρκής επανάσταση στην αγορά κοσμημάτων με υψηλής ποιότητας.

Ο Thomas Sabo είναι οραματιστής που ακολουθεί τις ιδέες του με ένα ενιαίο και παθιασμένο τρόπο και έχει καταφέρει να μετατρέψει την THOMAS SABO σε μια επιτυχημένη, παγκοσμίως ενεργή εταιρεία lifestyle που δημιουργεί κοσμήματα, ρολόγια και προϊόντα ομορφιάς.

Διεθνής έδρα της εταιρείας είναι το Lauf an der Pegnitz όπου όλα συγκεντρώνονται. Αυτή η μικρή πόλη, στην περιοχή της Φραγκονίας της Γερμανίας, ήταν η έδρα του ομίλου THOMAS SABO από τότε που ιδρύθηκε. Αυτό είναι επίσης το κέντρο της δημιουργικής της ενέργειας, όπου βρίσκονται τα τμήματα δημιουργικής, μάρκετινγκ, πωλήσεων και διανομής. Εκεί ελέγχονται και διαχειρίζονται όλες οι παγκόσμιες δραστηριότητες της THOMAS SABO.

Αυτό το μεγάλο brand, εμπιστεύεται σήμερα την   pastedGraphic.png , θυγατρική εταιρεία της pastedGraphic_1.png, για την αποκλειστική αντιπροσώπευση όλων των προϊόντων της, σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, που δικαιολογημένα καθιστά υπερήφανους τους ανθρώπους της pastedGraphic.png .

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ