Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ένιωθα σεξουαλική διέγερση από τα σχόλια για τα βίντεο – Τι είπε στην απολογία του
Το περιεχόμενο της απολογίας του πρώην μέλους των «Ράδιο Αρβύλα» Στάθη Παναγιωτόπουλου έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή του Star Channel «Αλήθειες με τη Ζήνα». Μεταξύ άλλων ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται ενώ ζήτησε συγγνώμη από την κοπέλα που του υπέβαλλε μήνυση.

«Αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Πιο συγκεκριμένα δηλώνω ότι δεν έχω καμία σχέση με την ανάρτηση του επίμαχου υλικού στο διαδίκτυο για το έτος 2021 για το οποίο και κατηγορούμαι σύμφωνα με τη μήνυση της κυρίας […].

Ειδικότερα στα επίμαχα δύο αρχεία αναγνωρίζω τον εαυτό μου ως συμμετέχοντα, πλην όμως δεν έχω προβεί στην ανάρτηση αυτών στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες και παρακαλώ υποβάλλοντας σχετικό αίτημα να ελεγχθεί από την υπηρεσία σας από ποια ηλεκτρονική διεύθυνση IP έχουν αναρτηθεί αυτά καθώς και ποια ημερομηνία», ανέφερε αρχικά.

«Θέλω να διευκρινίσω ότι τα επίμαχα αρχεία είχαν αρχικά αναρτηθεί στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα μόνο στην ιστοσελίδα […] από εμένα προσωπικά κατά το παρελθόν και πριν το έτος 2019, αλλά στη συνέχεια, στους πρώτους μήνες του ίδιου έτους 2019 με δική μου πρωτοβουλία τα απέσυρα όλα από την εν λόγω ιστοσελίδα. […]», συνέχισε σε άλλο σημείο της απολογίας του o Στάθης Παναγιωτόπουλος.

«Αναφορικά με το χρήστη με username … έχω να σας πω ότι εγώ είχα δημιουργήσει αυτό το προφίλ αποκλειστικά στην ανωτέρω ιστοσελίδα και μέσω αυτού είχα αναρτήσει τα επίμαχα αρχεία και τα οποία επίσης διέγραψα το 2019, ενώ έκτοτε δεν έχω προβεί σε καμία δραστηριότητα»», ισχυρίστηκε το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα».

protothema.grΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ