Ψάχνουν τους λόγους που ο πατέρας σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε

Μία ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε απόψε στη Ζαχάρω στην Ηλεία, όπου ένας 86χρονος πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον 45χρονο γιο του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Στο σημείο της τραγωδίας βρίσκονται αυτή την ώρα αστυνομικές δυνάμεις και ερευνούν την υπόθεση.

Πατέρας εννέα παιδιών ήταν ο 86χρονος που σκότωσε το παιδί του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος είχε εντάσεις με το γιο του που είχε έρθει το τελευταίο διάστημα στο χωριό για να μείνει λόγω του κορωνοϊού.

Η προηγούμενη εβδομάδα πέρασε με πολλές εντάσεις και τελικά σήμερα το βράδυ, ο πατέρας σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον γιό του στα σκαλιά που οδηγούσαν στο σπίτι του 45χρονου και ο πατέρας επέστρεψε στο ισόγειο όπου έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το ήρεμο χωριό της Ζαχάρως έχει συγκλονιστεί από την απίστευτη αυτή τραγωδία.

 

Ερευνώνται οι λόγοι της τραγωδίας

 

Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός έμενε μόνος του στο πατρικό του σπίτι στην Μηλέα και είχε εννέα παιδιά, ενώ η σύζυγός του απεβίωσε πριν χρόνια.

Ο μικρότερος γιός του, είχε κατέβει το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ζαχάρως και έμενε είτε με τον πατέρα στο χωριό είτε στον Πύργο.

Χθες είχε κανονίσει να βρεθεί στον Πύργο με τα αδέρφια του, προκειμένου να φάνε όλοι μαζί τα ψάρια που είχε ψαρέψει.

Πριν κατέβει στον Πύργο όμως αποφάσισε να ενημερώσει και να συναντήσει για λίγο τον πατέρα του. Μία συνάντηση που τελικά οδήγησε σε αυτήν την τραγωδία.

Τα αδέρφια του τον περίμεναν, αλλά τελικά ενημερώθηκαν για το κακό που είχε χτυπήσει την οικογένεια τους.

Η αστυνομία αναζητά απαντήσεις για τους λόγους που οδήγησαν τον 86χρονο στο έγκλημα και ακολούθως στην αυτοκτονία, ενώ κομβικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης, έχει ο λόγος των προστριβών μεταξύ του συνταξιούχου εκπαιδευτικού και του 45χρονου γιου του.

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr – Ηλειαlive.gr – Πρώτο Θέμα

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ