Σημαντική χορηγία προς το “Χαμόγελο του Παιδιού” από τις Μινωικές Γραμμές

Σε μια πολύ θετική χειρονομία προχώρησαν οι Μινωικές Γραμμές, οι οποίες, στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής τους, αναλαμβάνουν αποκλειστικά όλες τις ανάγκες μεταφοράς, στις γραμμές Κρήτης – Πειραιά, του κοινωφελούς οργανισμού “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Η επίσημη ανακοίνωση της σημαντικής αυτής χορηγίας έγινε σήμερα στις 11.30 το πρωί, στα κεντρικά γραφεία των Μινωικών Γραμμών, παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. του “Χαμόγελου του Παιδιού” και αρκετών Εθελοντών του οργανισμού.

Την τελετή χαιρέτησε ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών Αντώνης Μανιαδάκης, ο οποίος εξήρε τη δράση του “Χαμόγελου του Παιδιού”, αναφέρθηκε στο εύρος και τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς του και τόνισε ότι, η διοίκηση των Μινωικών Γραμμών έκρινε ότι αξίζει να συνδράμει με τον πλέον πρόσφορο τρόπο στο έργο του οργανισμού, εξασφαλίζοντας στους συντελεστές του τις δωρεάν μεταφορές τους από και προς την Κρήτη με τα πλοία της εταιρείας.

Ακολούθως, ο κ. Γιαννόπουλος ευχαρίστησε τις Μινωικές Γραμμές και τον κ. Μανιαδάκη για την σημαντική αυτή χορηγία τους, τόνισε την σημασία του εθελοντισμού και υποσχέθηκε ότι όλοι οι συντελεστές του “Χαμόγελου του Παιδιού” θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αφοσίωση τις προσπάθειες και την προσφορά τους στην ελληνική κοινωνία.

Παρόντες στη σημερινή εκδήλωση ήταν και πολλά διευθυντικά στελέχη των Μινωικών Γραμμών.

ΟΙ ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ «ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ»

«ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Για την σημερινή εκδήλωση, από το Γραφείο Τύπου των Μινωικών Γραμμών ανακοινώθηκαν τα εξής:

Οι Μινωικές Γραμμές πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 06.11.2019, στα Κεντρικά Γραφεία Ηρακλείου, σεμνή τελετή για την παρουσίαση της  ανάληψης της χορηγίας ως αποκλειστικού μεταφορέα του Οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», στα πλαίσια των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων των ατόμων και των οχημάτων του από/προς την Κρήτη. H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, κ. Αντώνη Μανιαδάκη, του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, κ. Κώστα Γιαννόπουλου, του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, των εκπροσώπων του Οργανισμού και των μελών της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Εξαφανισμένων Παιδιών «Θανάσης Μακρής». 

Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε πρώτα ο κ. Αντώνης Μανιαδάκης -Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «η ενεργή συμμετοχή της εταιρείας σε πολλές χορηγικές δράσεις αποτελεί βασικό άξονα της ανθρωποκεντρικής μας φιλοσοφίας και ουσιαστικής προσφοράς στην κοινωνία. Σ’ ένα κόσμο εξελισσόμενο και μεταβλητό υπάρχουν αξίες διαχρονικές και αναλλοίωτες, που ανάγονται στον πολιτισμό και βρίσκουν τη γνησιότερη έκφρασή τους σε ανθρωπιστικές προσπάθειες όπως εκείνες του οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» που προάγουν το κοινωνικό και εθελοντικό γίγνεσθαι και των οποίων το έργο συνδέεται με τα ιδεώδη της προσφοράς, της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης».

Με τη σειρά του, ο κ Κώστας Γιαννόπουλος, ευχαρίστησε για την πρόσκληση της εκδήλωσης και εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή του για αυτήν την πολύτιμη χορηγία, η οποία συνδράμει στο σημαντικό και κοινωνικό έργο του Οργανισμού με τη διευκόλυνση των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων των ατόμων και των μεταφορών των οχημάτων στις γραμμές που δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Οι Μινωικές Γραμμές «αγκαλιάζουν» «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» επιθυμώντας να πλαισιώσουν έμπρακτα και ενεργά με την παρουσία τους την προσπάθεια του Οργανισμού, ώστε να συνεχίσει να υποστηρίζει και να προσφέρει βοήθεια σε ευαίσθητα κοινωνικά σύνολα όπως τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό και αξιόλογο εθελοντικό οργανισμό, αναγνωρισμένο από διεθνείς φορείς στον τομέα του, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης και της ευαισθησίας του χώρου και των ατόμων  που υπηρετεί. 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ