Σήφης Βαλυράκης: Η οργισμένη δήλωση της συζύγου του για την αρχειοθέτηση της υπόθεσης

Έντονα αντέδρασε η Μίνα Βαλυράκη μετά την είδηση ότι μπαίνει στο αρχείο η υπόθεση θανάτου του συζύγου της, Σήφη Βαλυράκη.

“Το ότι μετά από τόσες συγκλονιστικές καταθέσεις μαρτύρων και ιατροδικαστών, με τόσο απαράδεκτη καθυστέρηση, ο συγκεκριμένος Εισαγγελέας δεν στέλνει την υπόθεση της δολοφονίας του συζύγου μου τουλάχιστον στην ανάκριση, αλλά την αρχειοθετεί, είναι τελείως ακατανόητο, αφύσικο και συνάμα τραγικό!” αναφέρει σε δήλωσή της.

“Δικαιούμαι λοιπόν να θεωρώ την εξέλιξη αυτή βαθειά προσβολή όχι μόνο στο πρόσωπο  του Αγωνιστή της Δημοκρατίας Σήφη Βαλυράκη και της οικογένειά μας, αλλά τεράστια προσβολή και όνειδος προς την Ελληνική Δικαιοσύνη , τη Δημοκρατία και τους θεσμούς .

Ωστόσο η υπόθεση δεν κλείνει με την πράξη αυτή. Αρμόδιος για να αποφασίσει σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης είναι ο Εισαγγελέας Εφετών στον οποίο θα διαβιβαστεί τις επόμενες ημέρες η δικογραφία” προσθέτει η Μίνα Παπαθεοδώρου -Βαλυράκη.

“Η υπόθεση τώρα αρχίζει”

Η οικογένεια του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ επιμένει ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια η οποία οδήγησε στον θάνατο τον Σήφη Βαλυράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr από τον κύκλο της οικογένειας, η υπόθεση όχι μόνο δεν έκλεισε αλλά τώρα αρχίζει.

  • samolis-thumbnail-Banner1-1
  • samolis-thumbnail-Banner2-1
  • samolis-thumbnail-Banner3-1


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content