Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αντίδρασή της για τις νέες διώξεις και τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη
Αναμενόμενη ήταν ως φαίνεται για την Ρούλα Πισπιρίγκου η εξέλιξη των νέων ποινικών διώξεων που ασκήθηκαν εναντίον της για τον θάνατο και των άλλων δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθων Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», δήλωσε ότι το περίμεναν και είχε προετοιμάσει την Ρούλα Πισπιρίγκου «γι’ αυτό που ξέραμε ότι θα συμβεί».

Ο κ. Παπαδόπουλος, προχωρώντας ακόμη περισσότερο στην υπόθεση των δύο νέων διώξεων, τόνισε σύμφωνα με την ιστοσελίδα, pelop.gr, πως «θεωρεί πολύ αδύναμη τη δικογραφία για τα δύο κορίτσια».

Όλα δείχνουν, πάντως, ότι στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας θα γίνει «μάχη», με όπλα τις ιατροδικαστικές εκθέσεις. Η πολιτική αγωγή θα στηρίζεται σε αυτήν των Καρακούκη – Καλόγρηα και η υπεράσπιση στις πρώτες, των ιατροδικαστών Τσάκωνα και Τσιόλα.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, «η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται ότι αδικείται και είναι πληγωμένη, καθώς συνεχίζεται να γίνεται δημόσια διαπόμπευση σε βάρος της».

Παράλληλα, έκανε λόγο για «αντικρουόμενα στοιχεία στη δικογραφία, αφού όλοι από το Νοσοκομείο έχουν καταθέσει ενόρκως ότι προθανατίως δεν υπήρχαν σημάδια στα παιδιά». Όπως είπε ο συνήγορος, «το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα ξεκινά από την αφετηρία της εύρεσης σημαδιών στα παιδιά, ωστόσο αυτό διαψεύδεται από τους αυτόπτες μάρτυρες, γιατρούς και τραυματιοφορείς».

Κόντρα για τη δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη
Στο μεταξύ ο κ. Παπαδόπουλος δεν άφησε ασχολίαστη και τη γραπτή δήλωση, που κοινοποίησε μέσω του δικηγόρου του Δ. Καράμπελα, ο Μάνος Δασκαλάκης, με αφορμή τη νέα ποινική δίωξη σε βάρος της πρώην γυναίκας του.

Ο Όθων Παπαδόπουλος δήλωσε: «Έχει ήδη καταθέσει, ενόρκως, στο πλαίσιο της δικογραφίας της Τζωρτζίνας, περιγράφοντας την κα Πισπιρίγκου ως μία ιδιαίτερα στοργική μάνα, ως μία γυναίκα, για την οποία δεν θα μπορούσε ποτέ κανείς να έχει την παραμικρή υποψία ή ένδειξη ότι θα στρεφόταν ποτέ εναντίον των ίδιων της των παιδιών. Είναι μία δήλωση η οποία διακρίνεται από κάποια σκληρότητα».

Έκαναν μήνυση στον Ανδρέα Ηλιάδη
Στα Δικαστήρια της Πάτρας βρέθηκαν χθες το πρωί (3/8) η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να καταθέσουν μήνυση.

Η Ελένη Λεγάτου και η Δήμητρα Πισπιρίγκου, κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη, όπως είχαν άλλωστε προαναγγείλει.

Αφορμή υπήρξαν οι δηλώσεις του γνωστού γιατρού, πως η οικογένεια δεν επισκεπτόταν την Τζωρτζίνα, το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, όταν αυτό νοσηλευόταν στην Εντατική.

Νομικά κατά του κ. Ηλιάδη μέσω της μήνυσης που συντάχθηκε από τον δικηγόρο της οικογένειας Όθωνα Παπαδόπουλο, κινούνται η αδελφή της 33χρονης, Δήμητρα, η μητέρα της Ελένη, ο πατριός και θείος της.

Στη μήνυση αναφέρεται ότι πάντα έδειχναν ενδιαφέρον για το παιδί και ότι ο κ. Ηλιάδης τους έλεγε να μην πηγαίνουν στην ΜΕΘ μιας κι ο χώρος δεν επιτρέπει επισκεπτήρια. Πόσω μάλλον όταν η μάνα της Τζωρτζίνας ήταν μέσα.

enikos.grΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ