Πλημμύρα στον Βόλο: Αυτοκίνητα “θάφτηκαν” κάτω από νερά και λάσπες
Εικόνες που θυμίζουν φθινόπωρο εκτυλίχθηκαν στον Βόλο, το απόγευμα της Κυριακής. Ισχυρό μπουρίνι έπληξε την περιοχή, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να μετατραπούν σε ποτάμια, ενώ σε πολλές περιοχές έπεσε και χαλάζι.

Οι δρόμοι πλημμύρισαν μέσα στα πρώτα λεπτά της πρωτοφανούς καταιγίδας και αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε οδούς στη συνοικία των Αγίων Αναργύρων και της Νεάπολης “θάφτηκαν” κάτω από το νερό και τις λάσπες.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε κλήσεις για βοήθεια, ενώ, οι λουόμενοι πανικόβλητοι εγκατέλειψαν τις παραλίες και στον κάτω παραλιακό άξονα του Πηλίου σχηματίστηκαν ουρές από αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το gegonota.news, οδηγοί εγκλωβίστηκαν στην πλημμυρισμένη οδό Ιάσονος από την καταιγίδα. Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί ο αριθμός “100” της αστυνομίας, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχθεί κλήσεις από τη Νεάπολη και τις Αλυκές όπου σπίτια και δρόμοι έχουν πλημμυρίσει. Τα αυτοκίνητα βρίσκονται ακινητοποημένα στους δρόμους της πόλης , στις κεντρικότερες οδούς και μπροστά από το δημαρχείο, ενώ επιχειρήσεις πλημμύρισαν.

 

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content