ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ  ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Η ATTICA GROUP ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ  ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ SEASMILES 

Η Attica Group εισάγει πρώτη στην ελληνική ακτοπλοϊκή αγορά μια νέα γενιά καρτών από οικολογικό  βιοδιασπώμενο υλικό, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της να εφαρμόζει περιβαλλοντικά ορθές  πρακτικές και μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος. 

Για όλες τις νέες εγγραφές των μελών Seasmiles του προγράμματος πιστότητας και επιβράβευσης  της Attica Group, εκδίδονται πλέον, νέες βιοδιασπώμενες κάρτες Seasmiles BIO-PVC οι οποίες  κατασκευάζονται από ένα υλικό τελευταίας γενιάς που απαιτεί χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας  και αργού πετρελαίου ενώ παράλληλα, παράγονται λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα 

(CO2). Βιοδιασπώμενες επίσης είναι και όσες κάρτες εισαγωγικής βαθμίδας Blue επανεκδίδονται  αλλά και οι κάρτες που ανανεώνονται στη Silver βαθμίδα. Επιπλέον, όλο το έντυπο υλικό που  χρησιμοποιείται για την αποστολή καρτών στα Gold μέλη, δημιουργείται από οικολογικό  ανακυκλώσιμο υλικό με πιστοποιημένο χαρτί FSC. 

Στον περιβαλλοντικό αγώνα που έχει ξεκινήσει η Attica Group καλεί όλα τα μέλη του Seasmiles loyalty  προγράμματος να συμβάλλουν στην προσπάθεια για έναν κόσμο με λιγότερο πλαστικό και να  αποσύρουν τις πλαστικές κάρτες που ήδη χρησιμοποιούν, αντικαθιστώντας τις, με τις νέες  βιοδιασπώμενες. Η διαδικασία συλλογής της πλαστικής κάρτας των βαθμίδων Blue, Silver με άμεση  έκδοση της βιοδιασπώμενης, πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα μέσω των Seasmiles Kiosk που  βρίσκονται στα πλοία των εταιρειών SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC  SEAWAYS. Επιπλέον, προστατεύοντας το περιβάλλον και επιδεικνύοντας οικολογική συνείδηση σε  κάθε δυνατή ενέργεια, η Attica Group αναλαμβάνει υπεύθυνα την ανακύκλωση των πλαστικών καρτών  που συλλέγονται στα πλοία του Ομίλου αλλά και όσων πλαστικών καρτών επιστρέφονται στην Εταιρία. 

Το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles απευθύνεται στους επιβάτες της Attica Group που  ταξιδεύουν με τα πλοία της SUPERFAST FERRIES, της BLUE STAR FERRIES και της HELLENIC  SEAWAYS, στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα, στα νησιά του Β.Α. Αιγαίου, στα νησιά του Σαρωνικού,  στις Σποράδες, στην Κρήτη και στις γραμμές Ελλάδας–Ιταλίας. Είναι σχεδιασμένο να παρέχει στα  μέλη του αποκλειστικά προνόμια, δώρα, ειδικές προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. 

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES,  BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 32 πλοία  που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το  εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς,  προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και  400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως. 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ