Ο Παπαδημούλης προσπαθεί να μπλοκάρει την χρηματοδότηση της ΕΕ για τον φράχτη στον Έβρο

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να γυρίσουμε στο χάος, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για την τροπολογία που κατέθεσε ο Δημ. Παπαδημούλης στο Ευρωκοινοβούλιο ζητώντας να σταματήσει η χρηματοδότηση του φράχτη του Έβρου.

«Μετά την επιτυχία της χώρας μας να εξασφαλίσει την υποστήριξη και τη χρηματοδότηση της ΕΕ σε μέτρα επιτήρησης στον φράχτη στον Έβρο, ο κ. Παπαδημούλης κατέθεσε τροπολογία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με την οποία ζητά να μη χρηματοδοτεί η ΕΕ την κατασκευή φρακτών στα εξωτερικά της σύνορα», αναφέρει αρχικά ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ.

«Η πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφέστατη, έχει εκδηλωθεί άλλωστε και από τις απόψεις άλλων στελεχών του, όπως του κ. Τζανακόπουλου: να επανέλθει η κατάσταση χάους στο μεταναστευτικό και να μας γυρίσουν πίσω στην αλήστου μνήμης εποχή των ανοιχτών συνόρων στη στεριά, του “δεν υπάρχουν σύνορα στη θάλασσα” και των μεταναστών που κατά εκατοντάδες χιλιάδες “λιάζονταν” στην επικράτειά μας.

»Αυτά, και άλλα παρόμοια -σαν τα σχέδια για την εκ νέου φορολογική εξόντωση των πολιτών που αποκάλυψε ο κ. Δραγασάκης- εννοούν όταν λένε “προοδευτική διακυβέρνηση”. Ο ΣΥΡΙΖΑ πασχίζει να αλλάξει ταχύτητα στην Ελλάδα, βάζοντας την όπισθεν» λέει, ολοκληρώνοντας τη δήλωσή του, ο Γιάννης Οικονόμου.

 

 

iefimerida.gr

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content