Ο Κούγιας καλεί το Λαζόπουλο σε… τηλεοπτική μονομαχία

Σε συνέντευξη-ποταμό που παραχώρησε ο γνωστός ποινικολόγος στο «ΘΕΜΑ» πετάει το γάντι στον Λαζόπουλο καλώντας τον σε μονομαχία σε ουδέτερο τηλεοπτικό πλατό, απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη και επιμένει ότι δεν χειροδίκησε εκείνο το βράδυ στον Ρέμο: «Τον έπιασα από τα ρούχα και τον σήκωσα για να φανεί η διαφορά μας γιατί είναι πιο χαμηλού ύψους»

Τελικά, αυτή η κόντρα όχι μόνο κρατάει χρόνια, αλλά εσχάτως βρίσκεται σε φάση αναζωπύρωσης. Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας και ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά την εκρηκτική συνάντησή τους στο «Αθηνών Αρένα» πριν από δύο εβδομάδες, πέρασαν στη φάση των λεκτικών αντεγκλήσεων, γράφοντας ένα ακόμη επεισόδιο στο δωδεκαετές σίριαλ της θυελλώδους σχέσης τους.

Ο ηθοποιός αφιέρωσε ένα δεκάλεπτο στην πρεμιέρα του «Αλ Τσαντίρι» στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN το βράδυ της περασμένης Τρίτης, σατιρίζοντας κατά την άποψη και αισθητική του τον Αλέξη Κούγια για να πάρει απάντηση από τον γνωστό δικηγόρο μέσω του «ΘΕΜΑτος» ότι τον καλεί σε τηλεοπτική μονομαχία. «Αν θέλει μια δημόσια συζήτηση, ας επιλέξει μια άλλη εκπομπή να πάμε και οι δύο. Οπου ο ίδιος επιθυμεί.

Ας βρει μια άλλη εκπομπή να πάμε και οι δύο», δήλωσε χωρίς φυσικά να αφήσει αναπάντητα όσα είπε στο επίμαχο δεκάλεπτο ο Λάκης Λαζόπουλος αλλά και όσα διαδραματίστηκαν το επίμαχο βράδυ στο μαγαζί όπου εμφανίζονταν ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή. «Μαζί του θα ασχοληθώ και ποινικά και αστικά. Δεν είχα ασχοληθεί τόσα χρόνια γιατί έχουν παραγραφεί τα αδικήματα αυτά. Ομως τώρα, μετά την εκπομπή αυτή και τα ψέματα που είπε, έχει διαπράξει εις βάρος μου ποινικά αδικήματα της συκοφαντικής δυσφημίσεως διά του Τύπου και της προσβολής προσωπικότητας», εξηγεί ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με το σκηνικό στο «Αθηνών Αρένα» ξεκαθαρίζει: «Δεν χειροδίκησα εναντίον του. Ούτε τον χτύπησα ούτε τίποτα. Αυτό που του είπα, και να το γράψετε, είναι: “Σήκω πάνω, μωρή! Σήκω πάνω, μωρή, να μετρηθούμε, που τόσα χρόνια με δυσφημείς και με παραμορφώνεις!”».

Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Αλέξης Κούγιας δεν θέλει να κλείσει ο κύκλος Λαζόπουλου προτού οι δύο άνδρες δώσουν οριστικές εξηγήσεις. Του πετάει αποφασιστικά το γάντι όχι για να βρεθούν σε κάποιον κλειστό χώρο, αλλά σε ένα τηλεοπτικό πλατό προκειμένου να επιλύσουν τις όποιες διαφορές τους με δημόσιο διάλογο. «Αν θέλει, επειδή κάνει έναν μονόλογο, εγώ ήμουν διατεθειμένος να πάω στην εκπομπή του. Ημουν στο παρελθόν διατεθειμένος να πάω».

 

Πρώτο Θέμα

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ