Νέες αποκαλύψεις και παρέμβαση εισαγγελέα για τον επόπτη υγείας που προέτρεπε την 51χρονη να μην διασωληνωθεί

Σοκάρει η υπόθεση της 51χρονης ανεμβολίαστης αρνήτριας, που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα βρισκόταν σε επικοινωνία με έναν επόπτη υγείας, ο οποίος φαίνεται πως την έσπρωχνε στον θάνατο, καθώς την… συμβούλευε να μην διασωληνωθεί και να καλέσει την αστυνομία. Η 51χρονη διασωληνώθηκε αλλά ήταν ήδη αργά, καθώς ο οργανισμός της είχε πληγεί ανεπανόρθωτα. Έπειτα από 25 ημέρες, εξέπνευσε.

Οι αποκαλύψεις προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα, ο οποίος βάζει στο “μικροσκόπιο” τον επόπτη υγείας, ζητώντας να διερευνηθεί τυχόν διασπορά ψευδών ειδήσεων, και τυχόν τέλεση αξιόποινων πράξεων, που συνδέονται με τον θάνατο της 51χρονης γυναίκας.

Ο εν λόγω δημόσιος υπάλληλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, εργάζεται στην Περιφέρεια Χαλκιδικής και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με την συμπεριφορά του. Μετά τον θάνατο της 51χρονης, έγραψε: “Καλή Ανάσταση Πασχαλίνα, και καλή αντάμωση. Οι φονιάδες σου θα πληρώσουν”. Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, ο επόπτης υγείας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για τις αστήρικτες φήμες και τις εξωφρενικές θεωρίες του όσον αφορά τον κορονοϊό, τα εμβόλια και τα τεστ. “Χρησιμοποίησαν λοιπόν οι απατεώνες του χώρου της Υγείας τα τεστ αυτά προκειμένου να στηρίξουν μία ανύπαρκτη πανδημία”, έλεγε, μεταξύ όλων των άλλων, ο επόπτης υγείας.

 

Πηγές από την Περιφέρεια, ανέφεραν στον ΣΚΑΪ ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος αποτελεί ένα “διαχρονικό πρόβλημα”. Εδώ και πέντε χρόνια έχει παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο, λόγω των “προβληματικών συμπεριφορών που έχει σε διάφορα στάδια του βίου και της εργασίας του”, που όμως όλον αυτόν τον καιρό δεν έχει συνεδριάσει προκειμένου να λάβει απόφαση για τον συγκεκριμένο εργαζόμενο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ανεμβολίαστος και με την ιδιότητά του καταφέρνει να προσεγγίζει άτομα και να τα επηρεάζει ώστε να μην εμβολιαστούν. Ο ίδιος δεν έχει βγει σε αναστολή, καθώς δεν εργάζεται σε νοσοκομείο, και κατάφερε να δουλεύει μέσω τηλεργασίας από το σπίτι του, επικαλούμενος προβλήματα υγείας.

Πηγές από την Περιφέρεια επισημαίνουν ότι λόγω του χαρακτήρα και των συμπεριφορών του, φοβούνται να απευθυνθούν σε κάποια άλλη αρχή, καθώς ανησυχούν για το πώς θα αντιδράσει, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός.

 

enikos.gr

  • samolis-thumbnail-Banner1
  • samolis-thumbnail-Banner2
  • samolis-thumbnail-Banner3ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content