Μητέρα επιζώντα του πρώτου βαγονιού: «Το παιδί μας είναι στο χέρι της Παναγίας»

Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του εξακολουθεί να δίνει στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισαςο 20χρονος Γεράσιμος που επέβαινε στο πρώτο βαγόνι του μοιραίου Intercity 62 και είναι ο μοναδικός που επέζησε μετά την σύγκρουση με την εμπορική αμαξοστοιχία. Μάλιστα ο νεαρός είχε εντοπιστεί από τους διασώστες στα χωράφια χωρίς τις αισθήσεις του ενώ υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στο κεφάλι.

Η μητέρα του νεαρού μίλησε στο Mega για την κατάσταση της υγείας του παιδιού της προκαλώντας ρίγη συγκίνησης. «Ο Γεράσιμος, το παιδί μας είναι στο χέρι της Παναγίας. Περιμένουμε την ενημέρωση των γιατρών κάθε μέρα, ευελπιστώντας σε ένα θαύμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Συνθέτει μουσική, του έχω φέρει να ακούει τις μουσικές του»

«Το παιδί μου θέλει όλοι γύρω του να χαμογελούν, είναι ένα χαμογελαστό παιδί», τόνισε ακόμη. Ακολούθως έσπευσε να ευχαριστήσει «όλους τους ανθρώπους που προσεύχονται για τον γιο μας και εκφράζουν την συμπαράστασή τους».

«Ο Γεράσιμος συνθέτει μουσική, γι’ αυτό του έχω φέρει να ακούει τις μουσικές του», είπε ακόμη και συμπλήρωσε πως «οι γιατροί του νοσοκομείου, οι νοσηλευτές, είναι άγγελοι, κάνουν για το παιδί μας ό,τι περνάει από το χέρι τους».

 

Πρώτο Θέμα

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content