Μενίδι: Σφαίρα καρφώθηκε σε ποδήλατο 3χρονης ενώ Ρομά έκαναν γλέντι παρά την καραντίνα

Συγκλονίζει η μαρτυρία μητέρας τρίχρονου κοριτσιού στο Μενίδι, που είδε σφαίρα 9mm καρφωμένη στο ποδήλατο του, σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, έξω από το δωμάτιο του.

«Είχαμε Άγιο διότι τη δεδομένη χρονική στιγμή, λείπαμε από το σπίτι» λέει χαρακτηριστικά η νεαρή μητέρα…Η ίδια επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της για ευνόητους λόγους καθώς η πολυκατοικία της απέχει λίγα μόλις μέτρα από συνοικία αθίγγανων, ορισμένοι εκ των οποίων χαρακτηρίζονται ως ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής. Όμως δεν μπορεί να κρύψει την οργή της. Την ταχυκαρδία που ένιωσε όταν βρήκε την σφαίρα καρφωμένη στο ποδήλατο του τρίχρονου κοριτσιού της, στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου.

Πως έφτασε έως εκεί; Ποιος και γιατί την έστειλε; Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν να διερευνήσουν την υπόθεση, εκτιμούν ότι η σφαίρα έφυγα από όπλο Ρομά, κατά την διάρκεια ξέφρενων γλεντιών που οργανώθηκαν το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, όπου μάλιστα σημειώθηκαν επεισόδια με τους αστυνομικούς που έσπευσαν να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις ελέω Covid-19 και περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις.

Οι Ρομά τους υποδέχθηκαν με τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο, βρίζοντας τους και πετώντας πέτρες και οι αστυνομικοί απάντησαν με προσαγωγές.

 

 

Πρώτο Θέμα

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ