Κολωνός: 50 ύποπτοι αριθμοί στο «μικροσκόπιο» – Δίνουν τα ονόματα οι εταιρείες κινητής

Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης εντός της ημέρας για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Όπως αποκάλυψε πριν από λίγο ο Δήμος Βερύκιος, η εισαγγελέας νωρίς το πρωί κάλεσε τους αξιωματικούς της Αστυνομίας που χειρίζονται την υπόθεση για να τους δώσει περαιτέρω κατεύθυνση με βάση των αποδεικτικών στοιχείων που της έχουν διαβιβάσει η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ.

Ήδη οι συλλήψεις είναι πέντε, ενώ τέσσερις έχουν προσέλθει αυτοβούλως γνωστοποιώντας την ηλεκτρονική συνομιλία που είχαν με το συγκεκριμένο πλαστό προφίλ, δηλώνοντας πως δεν είχαν έρθει σε επαφή με την 12χρονη.

Δίνουν τα ονόματα οι εταιρείες κινητής

Παράλληλα αναμένονται εντός των επόμενων ωρών οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να καταθέσουν τα ονόματα των 50 αριθμών που έχουν εντοπιστεί μέσα από την έρευνα των 213 ατόμων που είχαν συνομιλήσει με το πλαστό προφίλ.

Στη 1 το μεσημέρι αναμένεται να προσέλθει στην ανακρίτρια να καταθέσει η 37χρονη μητέρα για την οποία όπως δήλωναν σήμερα το πρωί ανώτατα στελέχη της Αστυνομίας δεν υπάρχει «ίχνος αμφιβολίας» για τη εμπλοκή της στην υπόθεση.

Θα πρέπει να εξηγήσει στην ανακρίτρια πως τον περασμένο Ιούλιο έγιναν τρεις καταθέσεις στον λογαριασμό της από πρόσωπα εμπλεκόμενα στην υπόθεση και πώς ενεργοποιούνταν ο ηλεκτρονικός «σκοτεινός θάλαμος» μέσω του Wifi του σπιτιού της, διότι η Ανακρίτρια αναζητά να μάθει αν το ψεύτικο προφίλ το χειρίζονταν μόνο ο 53χρονος ή και η 37χρονη.

ieidiseis.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content