Καταγγελία-σοκ για ογκολόγο: Ζήτησε 10.000 ευρώ από ασθενή για φάρμακο που δεν υπήρχε
Η Μεταξούλα Βασιλείου κατήγγειλε ότι γνωστός ογκολόγος στο Θεαγένειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, εξαπάτησε εκείνη και τον σύζυγό της, ο οποίος έχει καρκίνο, για ένα δήθεν φάρμακο που θα έφερνε από τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα στην πρωινή εκπομπή του ANT1 «ήταν ο γιατρός που μας παρακολουθούσε τα τελευταία τρία χρόνια. Ο σύζυγός μου διαγνώστηκε με καρκίνο στον πνεύμονα. Αφαιρέσαμε όλον τον αριστερό πνεύμονα και από τότε κάνει συνεχώς μεταστάσεις. Η τελευταία μετάσταση ήταν στον οισοφάγο τον Απρίλιο και τότε μας είπε για αυτό το φάρμακο που κυκλοφορεί στην Αμερική και αν θέλουμε να το παραγγείλουμε μέσω φαρμακευτικής. Θα μεσολαβούσε ο ίδιος και θα κόστιζε 10.000 ευρώ»

«Μας είπε πως στην Ελλάδα το φάρμακο θα ερχόταν σε 3 με 4 μήνες αλλά θα είναι μάλλον αργά… Μας ζήτησε να βάλουμε τα 10.000 ευρώ στον δικό του λογαριασμό και μέσα σε μια μέρα γιατί θα έληγε η προθεσμία για την προμήθεια του φαρμάκου» είπε η καταγγέλλουσα.

Όπως περιέγραψε έκτοτε περίμεναν να έρθει το φάρμακο, ενώ ο σύζυγός της έκανε χημειοθεραπείες. Ο γιατρός τους έδινε διάφορες δικαιολογίες για την καθυστέρηση.

enikos.grΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content