«Είναι προς το συμφέρον της χώρας μας να πάμε σε εκλογές το συντομότερο δυνατό»

«Συζητάμε για το πιο στημένο-μαϊμού διαζύγιο στην ιστορία. Είναι η απόλυτη γελιοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου», δήλωσε ο Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99.4 της Θεσσαλονίκης και τον δημοσιογράφο Θοδωρή Παπαδόπουλο.

Βασικά σημεία της συνέντευξης:

 

 

  • Ο μεν κ. Τσίπρας, προσπαθεί να παίξει τον ρόλο του υπεύθυνου πολιτικού ηγέτη και από την άλλη ο όψιμος πατριώτης κ. Καμμένος, τώρα θυμήθηκε ότι μπορεί να σώσει την παρτίδα με δανεικούς βουλευτές.

 

 

 

  • Η ΝΔ δεν θα κυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ούτε τώρα, ούτε μετά. Αυτό που δεν έπραξαν όλα τα προηγούμενα χρόνια όλοι οι πρωθυπουργοί, ήρθε τώρα ο πρόθυμος και εύκολος κ. Τσίπρας να το πράξει.

 

 

 

  • Ο Πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει χρησιμοποιήσει την ίδια γλώσσα, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, επιχειρηματολογώντας γιατί η Παράταξή μας δεν θα στηρίξει αυτή τη Συμφωνία.

 

 

 

  • Δεν μπορούμε να πάμε παραπέρα μ’ αυτήν την πολιτική ρευστότητα και μ’ αυτό το κλίμα. Είναι προς το συμφέρον της χώρας μας να πάμε σε εκλογές το συντομότερο δυνατό. Η ημερομηνία για πρόωρες εκλογές κάθε μέρα έρχεται και πιο κοντά.  

 

 

 

  • Η υποψηφιότητα του Νίκου Ταχιάου είναι η κατάλληλη, η ιδανική για την Θεσσαλονίκη, δεδομένων των γνώσεων και της εμπειρίας που διαθέτει. Είμαστε βέβαιοι ότι η ΝΔ και τα στελέχη της θα πράξουν αυτό που είναι το σωστό και το χρήσιμο για τον τόπο μας.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ