Για να μην τον πιάσει η αστυνομία με κλεμμένο αυτοκίνητο , σκότωσε 7 ζώα

Για πλαστογραφία, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας κατηγορήθηκε ένας αλλοδαπός, καθώς έπεσε με κλεμμένο αυτοκίνητο, πάνω σε ένα κοπάδι στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των ζώων.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου, στην επαρχιακή οδός Κρυονερίου – Βουνοχωρίου στην Καβάλα, όταν οι άνδρες του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης έκαναν σήμα σε έναν αλλοδαπό να σταματήσει το ΙΧ που οδηγούσε για έλεγχο. Ο δράστης όμως δεν υπάκουσε, πάτησε γκάζι και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, για κακή του τύχη όμως έπεσε πάνω σε ένα κοπάδι και τραυμάτισε θανάσιμα έξι αιγοπρόβατα και τον σκύλο που φύλαγε τα άτυχα ζώα.

Οι αστυνομικοί κατάφερα και τον έπιασαν και διαπίστωσαν πως για το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε είχε δηλωθεί κλοπή σε υπηρεσία της Αττικής στις 11 Οκτωβρίου, ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε είναι πλαστές. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε για να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

 

 

 

Newsbreak

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ