Φυλακές Δομοκού: Με ποιούς θα συγκατοικούν στα κελιά τους οι κρατούμενοι χρυσαυγίτες

Στις φυλακές του Δομοκού τα «μεγάλα κεφάλια» της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και Ηλίας Κασιδιάρης, πέρασαν από προσωπική συνέντευξη με τον διευθυντή των φυλακών (όπως και οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες που έχουν μεταφερθεί εκεί), για να αποφασιστεί με ποιόν ή με ποιους θα μπουν στο κελί.

Η «πολιτική» που αποφάσισαν να ακολουθήσουν στο Κατάστημα του Δομοκού, είναι να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον, όσοι βρίσκονται σε… αντίπαλα στρατόπεδα. Έτσι, Μιχαλολιάκος και Κασιδιάρης, τόσο τώρα που βρίσκονται σε καραντίνα σε θαλάμους νοσηλείας (στον 1 ο Μιχαλολιάκος, στον 4 ο Κασιδιάρης), όσο και μετά στα κελιά τους, θα είναι μακριά ο ένας από τον άλλον.

Όσο για τη «συγκατοίκηση» στα κελιά των φυλακών του Δομοκού, ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα μείνει με τον Αριστοτέλη Χρυσαφίτη, που είναι τώρα μαζί και στον θάλαμο νοσηλείας. Ο Χρυσαφίτης καταδικάστηκε σε κάθειρξη 7 ετών ως συνεργός στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, καθώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου

Από την άλλη, ο Ηλίας Κασιδιάρης βρίσκεται στο θάλαμο και θα παραμείνει συγκάτοικος και στο κελί, με τον Αντώνη Γρέγο, πρώην βουλευτή Θεσσαλονίκης με ποινή κάθειρξης 6 ετών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Το κελί του Ηλία Κασιδιάρη

Newsbreak

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ