Ενα νεσεσέρ με σήμα τον… γάιδαρο, το δώρο της Σπυράκη στη διάδοχό της Σοφία Ζαχαράκη στη ΝΔ

Με ένα δώρο έδωσε συγχαρητήρια αλλά και… κουράγιο, στη διάδοχό της Σοφία Ζαχαράκη, στη θέση του εκπρόσωπου Τύπου της ΝΔ, η Μαρία Σπυράκη.

Στη μίνι τελετή παράδοσης-παραλαβής που έγινε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς, αφού η κυρία Σπυράκη, η οποία αποχωρεί από τη θέση για να είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές 2019, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΝΔ, τονίζοντας ότι είναι τιμή να της δίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη δυνατότητα να διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, έκανε ένα δωράκι με… νόημα στην διάδοχό της.

Η Μαρία Σπυράκη δώρισε την Σοφία Ζαχαράκη ένα νεσεσέρ, με τέσσερις γάιδαρους ζωγραφισμένους πάνω του, θέλοντας να της δώσει το μήνυμα ότι θα χρειαστεί γαϊδουρινή υπομονή για να ανταπεξέλθει στα νέα της καθήκοντα.

Από την πλευρά της, η Σοφία Ζαχαράκη, τόνισε: «Μπήκα στην πολιτική στα 18, ήταν ένας ωραίος κόσμος, προόδου, ευκαιριών και έκφρασης. Έχω μια διπλή ευθύνη, να δικαιώσω την επιλογή του προέδρου και την εμπιστοσύνη της Μαρίας και η δεύτερη αφορά στην παρακαταθήκη της θέσης, μια παρακαταθήκη σοβαρότητας, υπευθυνότητας και μαχητικότητας. Έχω συνηθίσει στην τάξη να μου κάνουν τις ερωτήσεις οι μαθητές μου, τώρα θα απαντώ στις δικές σας!».

Με τη σειρά του ο κΚυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έδωσε το παρών στην «τελετή» ευχαρίστησε και τις δύο συνεργάτιδές του, Μαρία Σπυράκη και Σοφία Ζαχαράκη: «Να ευχαριστήσω τη Μαρία για τον άψογο τρόπο που επιτέλεσε τα καθήκοντά της και να της ευχηθώ καλή επιτυχία. Διακρίθηκε ως ευρωβουλευτής και με μεγάλο κέφι θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία. Να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στη Σοφία. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Είμαστε ένα ανοιχτό, αξιοκρατικό κόμμα που δίνει ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους. Η Σοφία με σκληρή δουλειά, με πείσμα και επιμονή, έφτασε εκεί που είναι σήμερα».

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content