Διαψεύδεται ότι μπήκε εκτάκτως στο χειρουργείο απόψε ο Μίκης Θεοδωράκης

Κορυφώνεται η αγωνία για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, καθώς το βράδυ της Πέμπτης εισήχθη στο χειρουργείο. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη. Η απόφαση για να εισαχθεί στο χειρουργείο ελήφθη από τους γιατρούς με τη σύμφωνη γνώμη των παιδιών του περίπου στις εννέα το βράδυ.

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, το βράδυ της Πέμπτης (07/03), ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης «εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη».

Πηγές ωστόσο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, μιλώντας στο CNN Greece διέψευσαν κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη φημολογία, διευκρινίζοντας πως ο Μίκης Θεοδωράκης βρίσκεται στο δωμάτιό του.

Ο Μίκης Θεοδωράκης νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από την περασμένη Τετάρτη, μετά από επεισόδιο δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας. Η οικογένειά του τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχε επιπλέον ο επιβαρυντικός παράγοντας της υποτροπιάζουσας κολπικής μαρμαρυγής. Για το λόγο αυτό, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα από το νοσοκομείο, ελάμβανε ενδοφλέβια αγωγή.

 

Πρώτο Θέμα

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ