Εκτακτη σύσκεψη του Μητσοτάκη το απόγευμα για την εστίαση

Ευρύτατη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με την παρουσία εκπροσώπου της εστίασης, στις 4 το απόγευμα.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τόνισε πως μετά το πέρας της σύσκεψης να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις, αναφορικά με τα μέτρα στήριξης του συγκεκριμένου κλάδου.

Ποιοί θα συμμετάσχουν στη σύσκεψη

Στη σύσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τον κλάδο της εστίασης θα συμμετέχουν οι υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Τσακίρης, οι υφυπουργοί παρά τω Πρωθυπουργώ Θεόδωρος Λιβάνιος και Άκης Σκέρτσος, ο Γ.Γ. του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, καθώς και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) Γιώργος Καββαθάς και μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.
Μετά το τέλος της σύσκεψης θα γίνουν ανακοινώσεις για νέα μέτρα στήριξης για την εστίαση.

Υπενθυμίζεται πως το άνοιγμα της εστίασης θα συνδεθεί και με την υποχρέωση των εργαζόμενων του κλάδου να πραγματοποιούν self test, κάτι που θα ισχύσει και σε άλλες ομάδες πληθυσμού σε οικονομικές δραστηριότητες.

Γεωργιάδης: Κοντά στο να προτείνουμε το άνοιγμα της Εστίασης, με χρήση των εξωτερικών χώρων

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 και αναφερόμενος στην εστίαση «είμαστε κοντά στο να προτείνουμε το άνοιγμα της Εστίασης, με χρήση των εξωτερικών χώρων».

 

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ