Έδωσε προκαταβολή 24.000 ευρώ για να αγοράσει μια… ανύπαρκτη ΒMW!

Τα γραμμάτια φαίνεται πως προσελκύουν πάρα πολλούς ανυποψίαστους καταναλωτές για να αποκτήσουν κάποιο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι επιτήδειοι. Ένας από αυτούς τους εμπόρους μεταχειρισμένων αυτοκινήτων είναι και ένας  Έμπορος της Θήβας o οποίος δρα ανενόχλητος αφού το κράτος είναι απών.

Tα θύματά του προσπαθούν να οργανωθούν ώστε να αντιμετωπίσουν συλλογικά τον συγκεκριμένο έμπορο ο οποίος φαίνεται πως τους δύο τελευταίους μήνες έχει εισπράξει πάνω από 100.000 ευρώ από προκαταβολές για αυτοκίνητα που… θα φέρει από το εξωτερικό.

Ένα από τα τελευταία θύματά του καταγγέλλει τη δική του υπόθεση σύμφωνα με την οποία έχει προκαταβάλει 24.000 ευρώ για την προμήθεια μιας BMW X5 ,αλλά αντί για να του παραδώσει το αυτοκίνητο πλέον ο επιτήδειος έμπορος δεν σηκώνει ούτε το τηλέφωνο.

Ειδικότερα όπως καταγγέλλει ο ανυποψίαστος καταναλωτής: «Μέσω αγγελίας σε πολύ γνωστό site ανακάλυψα το αυτοκίνητο των ονείρων μου το οποίο αναζητούσα εδώ και καιρό. Κατόπιν τηλεφωνικής μου επικοινωνίας, ο έμπορος ΙΧ της Θήβας μετέβη και στην πόλη όπου διαμένω για να οριστικοποιήσουμε την συμφωνία μας. Έτσι και έγινε! Το αυτοκίνητο που με ενδιέφερε αφορούσε σε BMW X5 μοντέλο του 2016 με τιμή πώλησης γύρω στις 75.000 ευρώ εκ των οποίων τις 24.000 ευρώ θα της κατέβαλα μετρητοίς, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα θα τα εξοφλούσα μέσω γραμματίων και επιπλέον μετρητών!»

Για να δελεάσει περαιτέρω τους ανυποψίαστους καταναλωτές ο Έμπορος αυτός δίνει και 12 μήνες εγγύηση αλλά και επιπλέον δώρα!

Ωστόσο τα δημοσιεύματα για τον Έμπορο της Θήβας θορύβησαν τον ανυποψίαστο καταναλωτή που είχε ήδη καταβάλει 24.000 ευρώ και άρχισε να γίνεται πιεστικός προς τον επιτήδειο έμπορο ο οποίος του έλεγε πως η BMW X5 είναι ήδη στο… τελωνείο.

Βέβαια, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο καταναλωτής, η BMW X5 που… “έρχονταν”, ήταν ακόμη παρκαρισμένη στην εμπορία αυτοκινήτων της Γερμανίας, απ’ όπου και θα την αγόραζε ο Έμπορος της Θήβας. Ωστόσο τα συνεχή τηλεφωνήματα του καταναλωτή προς τον Έμπορο, του κίνησαν υποψίες και έκτοτε δεν απαντά στα τηλέφωνα!

Ο καταναλωτής μετά από μία έρευνα που πραγματοποίησε αντιλήφθηκε πως ο Έμπορος της Θήβας έχει εισπράξει πάνω από 100.000 ευρώ από προκαταβολές για αυτοκίνητα που… θα φέρει σε ανυποψίαστους καταναλωτές τους τελευταίους δύο μήνες! Με λίγα λόγια οι καταναλωτές είναι αβοήθητοι και στο έλεος του Θεού, ενώ οι Αρχές αποτελούν απλούς θεατές σε ένα επικίνδυνο έργο.

 

NewsAuto.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ