Έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο ο μικρός Γρηγόρης
Στην αγκαλιά των αγγέλων βρίσκεται πλέον ο μικρός Γρηγόρης που πάλεψε γενναία για 18 ολόκληρους μήνες με τον καρκίνο. Σε αυτή την άνιση μάχη, ο μικρούλης δέχτηκε την αγάπη και την στήριξη της οικογένειά του αλλά και ανθρώπων από όλη την Ελλάδα.

Ο μικρός που πριν από μερικές ημέρες συναντήθηκε με την Ζήνα Κουτσελίνη, της ανέφερε ότι είχε ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη να του φέρει δώρο μια κουζίνα γιατί του άρεσε πολύ να μαγειρεύει. Με την συμβολή της προέδρου του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη, ο Γρηγόρης έλαβε το δώρο του και χάρηκε πολύ.

fsadfsd

Μιλώντας στην εκπομπή, η μητέρα του περιέγραψε πριν από μερικές μέρες τον μεγάλο αγώνα που έδινε το παιδί της όταν ενώ η κατάσταση της υγείας του ήταν σταθερή, ο καρκίνος παρουσίασε υποτροπή και έκανε μετάσταση στην σπονδυλική στήλη.

Συντετριμμένη η μητέρα που έχασε από την αγκαλιά της τον άγγελο της, περιέγραψε με λόγια που προκαλούν δάκρυα: «Θα μου λείψει πολύ το παιδάκι μου. Θα είναι πολύ δύσκολο για μένα να το ξεπεράσω όλο αυτό. Ήταν πολύ δυνατός, εδώ και 4 χρόνια πάλευε. Κατάφερε όσο μπορούσε. Απλά τώρα κουράστηκε πολύ, δεν μπορούσε άλλο. Τον είχα αγκαλιά όλη την ώρα, δεν τον άφησα στιγμή. Πόναγε τον τελευταίο καιρό πάρα πολύ και μου το έλεγε: “Μανούλα πονάω πολύ, δεν αντέχω άλλο”. Πιστεύω πως τώρα το κορμάκι του ξεκουράζεται» δήλωσε η μητέρα και πρόσθεσε ότι οι γονείς πρέπει να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους: «Όλο αυτό με δίδαξε ένα πράγμα : όσο είναι τα παιδιά μας μικρά να είμαστε κοντά τους και να τα προσέχουμε. Εγώ δούλευα και δεν τον είχα κοντά μου, τον είχε η μαμά μου. Μετά όταν έγινε όλο αυτό είπα: “Έπρεπε να γίνει όλο αυτό για να ζήσω το παιδί μου;”» αναρωτήθηκε η χαροκαμένη μητέρα.

 

 

 

Newsbreak.gr

 

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ