Δικηγόρος οικογένειας της 17χρονης Νικολέτας: Ανθρωπόμορφο τέρας ο 21χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος
Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης Νικολέτας που δολοφονήθηκε από τον 21χρονο σύντροφό της στο Περιστέρι, χαρακτήρισε την Τρίτη (09/08) ως «ανθρωπόμορφο τέρας» τον καθ’ ομολογίαν δράστη πακιστανικής καταγωγής.

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις στην ΕΡΤ, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ανέφερε για τον 21χρονο: «Είναι ένας παράνομος μετανάστης, που και ο ίδιος του ο αδελφός τον θεωρεί παραβατικό και έχει καταθέσει ενώπιον των Αρχών ότι όντως έκανε παράνομες ενέργειες, λαθρεμπόριο τσιγάρων κι άλλες έκνομες ενέργειες, αλλά η κακοποιητική του συμπεριφορά σε βάρος της 17χρονης αποδεικνύεται και πριν από το γεγονός της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, με στοιχεία βιαιότητας εναντίον της. Αυτός ο άνθρωπος, όμως, δεν είχε σε τίποτα να σκοτώσει, δεν είχε αναστολές. Αυτό το δίποδο και ανθρωπόμορφο τέρας δεν είχε ηθικές αναστολές για να τον σταματήσουν να κάνει το κακό».

Σε ερώτηση για το εάν η οικογένεια της 17χρονης γνώριζε για τις έκνομες πράξεις του, ο δικηγόρος απάντησε ότι δεν υπήρχε ουσιαστική γνώση, αλλά οι γονείς της τη συμβούλευαν να χωρίσει γιατί είχε δείξει δείγματα ότι δεν ήταν σωστός στη συμπεριφορά του απέναντι στη 17χρονη.

Επίσης, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος πρόσθεσε: «Ήθελε να τον χωρίσει, προσπαθούσε, αλλά δεν την άφηνε». Εν συνεχεία, ο ίδιος και εκτίμησε ότι ο 21χρονος είχε οργανώσει το έγκλημα, καθώς μπήκε στο σπίτι όταν έλειπαν οι γονείς, είχε πάρει τα ρούχα του και έφυγε με βοήθεια ομοεθνών του για να πάει στο Κιλκίς.

Ξανά ενώπιον των ανακριτικών Αρχών ο 21χρονος

Ο 21χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, πακιστανικής καταγωγής, της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι πρόκειται να οδηγηθεί την Τρίτη (09/08) ενώπιον των ανακριτικών Αρχών μετά τη νέα προθεσμία που έλαβε τη Δευτέρα (08/08) για να απολογηθεί.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (05/08) στη Βόρεια Μακεδονία και παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι εκείνος σκότωσε τη 17χρονη, κλείνοντας το στόμα και τη μύτη της, κυκλοφορούσε με δύο διαφορετικές ταυτότητες, ενώ είχε απασχολήσει πολλάκις τις Αρχές στο παρελθόν.

Επίσης, στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται και ο τρόπος που διέφυγε από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται παράλληλη έρευνα για να διαπιστωθεί εάν είχε τυχόν συνεργούς που τον βοήθησαν να φυγαδευτεί ή να μείνει κάπου.
Μάλιστα. σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος είχε καταθέσει δυο αιτήσεις παροχής ασύλου στην χώρα, με διαφορετικά ονόματα οι οποίες είχαν μείνει χωρίς απάντηση, καθώς ποτέ δεν κατάφερε, να καταθέσει έναν πλήρη φάκελο με το αίτημα του. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το πότε εισήλθε στη χώρα.

ieidiseis.grΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content