Διασπαστική στη Μελβούρνη η παρουσία Βαρεμένου που αποδοκιμάσθηκε έντονα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του φίλου της ΝΕΑΣ ΔΡΑΣΗΣ στη Μελβούρνη Σωκράτη Τσουρδαλάκη

Με έντονες αποδοκιμασίες «υποδέχθηκαν» οι ομογενείς τον  βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και Β΄ αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Γιώργο Βαρεμένο, που πήγε στη Μελβούρνη προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Πληροφορίες του «Νέου Κόσμου» (εφημερίδα των Ομογενών της Μελβούρνης) αναφέρουν ότι την τελευταία στιγμή η Επιτροπή Εορτασμού Εθνικής Επετείου που τον προσκάλεσε στη Μελβούρνη επιδίωξε να ανακαλέσει την πρόσκληση αλλά ήταν αργά…

Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, την οποία παρακολούθησαν πολλοί ομογενείς, ξεκίνησε η ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ομως, τότε ξεκίνησαν οι αποδοκιμασίες, για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν «Ελλάς, Ελλάς Μακεδονία», να αποκαλούν τον κ. Βαρεμένο «αλήτη» και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «προδότες» και τον γιούχαραν.

Μάλιστα, κάποιος από τους πιο «θερμόαιμους» πέταξε και δύο μπουκάλια προς τον κ. Βαρεμένο, χωρίς αυτά να απειλήσουν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώ η ομιλία του ήταν πολύ δύσκολο να ακουστεί, λόγω των συνθημάτων. Λίγα λεπτά αργότερα, ενώ συνεχίζονταν οι αποδοκιμασίες, η ασφάλεια του κ. Βαρεμένου έκρινε ότι θα έπρεπε να απομακρυνθεί από τον χώρο.

Οι άγριες αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν και την ώρα που απομάκρυναν τον κ. Βαρεμένο από τον χώρο.

Η στιγμή που απομακρύνουν τον κ. Βαρεμένο από τον χώρο της παρέλασης (ΒΙΝΤΕΟ):

Μία ημέρα νωρίτερα, κάποιοι δεν επέτρεψαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόξενο Δημήτρη Μιχαλόπουλο να παραστούν στην εκδήλωση για τα 60 χρόνια από την ίδρυση της Παμμεσηνιακής Αδελφότητας Μελβούρνης και Βικτωρίας «Ο Παπαφλέσσας».

Στη δοξολογία που έγινε στον καθεδρικό ναό του Aγ. Ευσταθίου, ο Επίσκοπος Μηλιτουπόλεως κ. Ιάκωβος, αναφερόμενος εμμέσως στις αντιδράσεις των ομογενών για τη «Συμφωνία των Πρεσπών», ζήτησε από τους πολιτικούς να αφουγκράζονται τον λαό και τις ανησυχίες του.

Τί μεταδίδει ο φίλος της “ΝΕΑΣ ΔΡΑΣΗΣ” στη Μελβούρνη κ. Σωκράτης Τσουρδαλάκης

Ανάρτηση για τα επεισόδια έκανε στο Facebook ο εκλεκτός φίλος της “ΝΕΑΣ ΔΡΑΣΗΣ” στη Μελβούρνη κ. Σωκράτης Τσουρδαλάκης, που αναφέρει τα εξής:

Δείτε και το ΒΙΝΤΕΟ που ανάρτησε ο κ. Σωκράτης Τσουρδαλάκης όπου παρουσιάζει αλλά και σχολιάζει τα γεγονότα:

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ